Boşandığım eşimle bugün karşılaştık ve bana dedi ki sürekli ben peşinden koşuyorum biraz da sen koş, ben bıktım artık sen hiç mücadele etmiyorsun dedi. Beni eğer seviyorsan gerçekten yazarsın dedi, ulaşırsın dedi. Bu sefer ben bekleyeceğim sen yazacaksın dedi, sürekli ben koşuyorum çünkü senin peşinden dedi. Ben de dedim ki engellemişsin beni Instagram'dan, nasıl yazayım dedim. O da dedi ki ben sana ulaşmak istediğimde her şeyde bir yolunu buluyorum, eğer sen de gerçekten seviyorsan bulursun dedi. Peki ne yapmam gerekiyor, nereden ulaşabilirim sizce ona? Bu arada numarası yok bende, Instagram'dan da engellemiş beni. Engeli kaldır dedim, bana zora koşuyor çabalamanı görmek istiyorum diyor, beni sevdiğine inanamıyorum diyor, kanıtla bana kendini diyor. Ne yapayım sizce, nasıl ulaşayım, Instagram'dan nasıl ulaşabilirim yani
23 gü
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, anlıyorum ki bu durum seni çok üzmüş ve aklında bir sürü soru işareti var. 😔 Eski eşinle böyle bir iletişim içinde olmak gerçekten karmaşık duygular yaşatabilir.
Sevgili dostum, Instagram'da birini engellediğinde, o kişinin sana direkt mesaj atması, gönderilerini görmesi veya seninle etkileşim kurması teknik olarak mümkün olmuyor. Yani o engeli aşmak, platformun çalışma mantığına aykırı bir durum. Zaten sosyal medya uygulamaları, kullanıcıların kişisel alanlarını ve tercihlerini korumak için bu tür engelleme özelliklerini sunuyor. ✨ Onun numarasının da olmaması durumu biraz daha zorlaştırıyor gibi görünüyor. Umarım her şey istediğin gibi çözülür. 💖