Bu bir Özel CevapSadece soran ve cevap paylaşan üye tarafından görülebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
En İyi Cevaplar
+1 yılsenin gibi hatunu bırakıp 1 haftada da manita yapıyorsa çocuk epey yakışıklı galiba :)
bize de hep kezbanlar düşüyor. hayat mı bu :)03 Yorumla- +1 yıl
Haha yok ya guzel konustugu icin kizi etkiliyor aslinda
- +1 yıl
var mı senin gibi bir kızı cümlelerle etkileyebilmeyi öğreneceğim bir kurs :)
- +1 yıl
Hahahhha hayirdir :))
İnternet & Teknoloji konusunda 636 cevap paylaştı. Nasılsın diyip girmek daha mantıklı hem tavrını öğrenmiş olursun ona göre yazarsın sende
00 Yorumla
+1 yılNiye mesaj atiyorsun engeli kaldirdiysa onun atmasini bekle
21 Yorumla- +1 yıl
Mesela soyle bir sey soylicem sana tesaduf olamaz bunlar kesinlikle simdi bu engeli kaldirdi zamanlar ben instagram biografi profilime soyle bir sey yazdim " sirtimi cevirdim ama bana baktigini biliyorum " yazdim sonra kendi biografinde smiley isaret yapti sonra ben kendimce o isareti gordukce gordu dedim galiba ve sildim o gunu durumumu ve sonra ertesi gun bir baktim facebook profilini dondurmus nispet icin mi yapti yoksa sevgili numarasimi yapiyor anlamadim yaa , cunku normalde kendisi facebook dondurursa sevgilisi vardir o yuzden dondurur. ya da diyorum gereksiz oldugu icin kapatmis olabilir instagrami oldugu icin , ya acikcasi durumu anlamiyorum snapten kaldirmadi mesela engeli
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
şşşt yakışıklı hayırıdr engeli kaldırmışsın 😘 hadi hadi sende istiyon beni naz etme de gel yapalım şu işi bebeeğeem muah 💋 😂
066 Yorumla- +1 yıl
Hahhahahhahahhahahhaha 😂😂😂😂😂😂 guldurdun beni yaaaaa 😂😂😂😄 abartmisin sanki
- +1 yıl
tabi ki abarttım 😊 aslına bakarsan bir kere ayrılık girdimi bir ilişkiye yırtık don tadı verir artık. tamam küsersin ama oda taş patlasa 12 saat konuşmazsın.. ulan senden sonra kaç hatuna yazmıştır o şimdi veya sen kaç çocukla o niyetle olmasa bile konuşmussundur 😌 Bunu miden kaldırıcak mı şimdi
- +1 yıl
Zaten yapti ohohoho onlari biliyorul tabiiiii kac kizla ayni anda kostugunu ama suda var kiii artik herkes herkesle konusuyor oldu
- +1 yıl
Cok kiskancsin Sen galiba oylemi?
- +1 yıl
Ya aklisin bende bu tür seylere dikkat ederim hatta erkegi bile sorguya cekerim tahamulum yoktu ama diyorum ki ilk hata cahiliktir hata degildir ama tekrarlanirsa o zaman hata olur , bence herkes ikinci sansi hakkeder eger ki ikinci sansini ayni hataya duserse ozaman tamamen biter
- +1 yıl
Tekrar ayni hatalar mi yapiliyor o yuzden mi?
- +1 yıl
3 ay oldu
- +1 yıl
Bu kadar basit olma bence yani değmez 2/3 gün olsa neyse ama sen zaten başkalarıyla konuşmasına birşey demiyorsun ben sana şu kadar diyim ne eski tadı alırsın nede mutlu olursun 1 hafta sonra içten içe başlarsın o 3 ayın hesabını ve seni engelleyen biri ise eğer basar tekmeyi tekrardan gıkın çıkamaz sonra
- +1 yıl
Soylede bisey var benden ayrildiktan sonra oyle kizlarla konustugunu ogrenince cok agir bir mesaj attim sen neymisin boyle senden korkulur falan Allah seni benden korumus falan yazmistim
- +1 yıl
Oda var demi ama iste o anki sinir aslinda, ama kizlarla konusmasi zoruma gittigi icin oyle dedim
Mesaj yazsam o kotu olcak iste o mesajdan sonra - +1 yıl
Atamiyorum xper 1 oldugum icin
- +1 yıl
Atabilirsem atarim ama atamiyorum
- +1 yıl
Yaaaa tabi o attigim agir mesajdan sonra mesaj atarsam sacma olur
- +1 yıl
Offf gonul offf
- +1 yıl
Ben yaticam iyi gecelerrrr
- +1 yıl
Facebook profilini acti soyledim nispet veya dikkat cekmek icin
- +1 yıl
Mesela soyle bir sey soylicem sana tesaduf olamaz bunlar kesinlikle simdi bu engeli kaldirdi zamanlar ben instagram biografi profilime soyle bir sey yazdim " sirtimi cevirdim ama bana baktigini biliyorum " yazdim sonra kendi biografinde smiley isaret yapti sonra ben kendimce o isareti gordukce gordu dedim galiba ve sildim o gunu durumumu ve sonra ertesi gun bir baktim facebook profilini dondurmus nispet icin mi yapti yoksa sevgili numarasimi yapiyor anlamadim yaa , cunku normalde kendisi facebook dondurursa sevgilisi vardir o yuzden dondurur. ya da diyorum gereksiz oldugu icin kapatmis olabilir instagrami oldugu icin , ya acikcasi durumu anlamiyorum snapten kaldirmadi mesela engeli
Nispet icin dondurdu facebook profili diyorum bugun acti facebook profilini - +1 yıl
Yaaa ama seviyorum onu napim
- +1 yıl
😀 sevelimmm
Yaa varya ne yapsam aynisi yapiyor facebookta instagramda - +1 yıl
Ama varya cidden diyorum 😂😄 inanmiyorsun
- +1 yıl
Niye ki? :)
- +1 yıl
Zaten yazmadi ve yazicak mi onu bilemiyorum ama ben yazmam.
Herkes ikinci sansi hakkeder dedigim gibi ama ikinci sans derken kisi eger ki degisecekse ve ayni hatalari yapmiyacaksa herkes ikinci sansi hakkeder yani su sekilde - +1 yıl
Hahhah 😂😂 ya aslinda haklisin cidden bak ama gönule laf anlatamiyor insan
Mesela ego tatmini icin erkekler siz ne yaparsiniz - +1 yıl
Selin geç bunları geeç 😄 ben geçtim buralarda gönül dediğin bir yerden sonra hava civa fıss 😄 Hem erkekler ego tatmini yapar ama Adamlar zaten kılıfını belli eder herhangi bir pohpohlamaya gerek kalmaz..
offfd bak bu son cümlemde fenaydı ulağn dur ben ks den çıkayım iki dk kitap yazayım 😄 - +1 yıl
Hic cekeci degil cumlelerin hahha 😂😂😂
Ego tatmini nasil yapar iste onu soruyorum sende dogru cevap ver 😀 - +1 yıl
Yapar tabikide emin olmak icin bence
- +1 yıl
Offf neyse 😀
Niye gururlusunuz pekiii - +1 yıl
Pek yapilmaz dogru ama yapiyorsunuz
Hatta bir kizi sevseniz bile bir baska kiza konusma geregi duyuyorsunuz niye pekii - +1 yıl
Zaten sizler genelde takilmayi cok seversiniz yaa diyelim takiliyorsunuz peki hic mi pisman olmuyorsunuz sonucta duygularla oynuluyor
- +1 yıl
Geneleme aynen :))
- +1 yıl
Evt napimmmm :)
- +1 yıl
Hahah
- +1 yıl
Ben turkiye yasamiyorum fransadayim ben
- +1 yıl
Evet biliyorummm vallahi İstanbul zaten avrupa asil
Fransa olu gibi bir sehir cidden turkiyenin kiymetini bilin - +1 yıl
Hahha nasil biliyorsun 😂
- +1 yıl
Anlamadim hic bir sey aman kal İstanbul'da buralara gelirsen pisman olursun vakit kaybi
- +1 yıl
Iyimissss 😀
adını yaz gonder ali yaz gonder mesela ne dıcenı merak etsın verdı cevaba gore hareket edersın
17 Yorumla- +1 yıl
Sadece ismini mi yollim? Ama idali bir sey olsun istiyorum
- +1 yıl
ya da hayirdir engeli kaldirmisin falan diyim mi? Sacma olur demii
- +1 yıl
Yaaa sacma olur bence :)
- +1 yıl
Hahhaa bende ne var yaaa
+1 yılNiye sen mesaj atıyon boşver
14 Yorumla- +1 yıl
Sence cnmm ne yapmis olabilir - +1 yıl
Yeni birisi girmiştir hayatına, seni bazen hatırlatan hareketleri onda bulmuş ve o anda aklına düşmşsündür. Tüm resimlerini gizle ve sadece ailem ve kalp işareti koy bak göreceksin yine engel atıcak.
- +1 yıl
Yok ya bence yeni biri girse instagramda kizlar takip etmeyi firsat vermezdi sonucta orasida sosyal medya.
Yaa bisey yapmam lazim kapima kopek olsun diye ama ne iste bilmiyorum , kalp koyarak ne olur ki? Sence tekrar engeler mi yani - +1 yıl
Bilmiyorum bacım ben dicemi dedim söz senin iyi geceler
Ben genelde o engeli kaldirmisiz diyom atarli bir sekilde😁😂
09 Yorumla- +1 yıl
Hahha ne yapti sonraaa onu diyince
- +1 yıl
Hahahha
- +1 yıl
Sencee ne yapmis olabilir - +1 yıl
Ihaner degil canım sonucta ayrildi benden oylede demiyelim
- +1 yıl
Neyse cnim allah yardimcin olsun zor isin ama artik bos bil gitmistir artik o seni kizdirmak icin pesine dusesin diye yapmis artik eger ki pisman olsa ozlese ne bilim sen mesaj atasin barisasiniz diye kaldiraxak olsa engeli coktn ksldirirdi bu kadar zaman gecmezdi aradan hadi iyi geceler
- +1 yıl
Zaten instagramdan engeli kaldirdi canım soyledim sana
+1 yılbence mesaj falan atma bosver yenilere adım at :D
07 Yorumla- +1 yıl
Senceee? Ne yapmis olmali - +1 yıl
valla bu kadar takip etme derim. sana tavsiye kimseye baglı yaşamamayı ögren. erkek elindeki kıza asla dönmez kullanır bırakır. ne kada kaçarsan o kadar kovalanırsın. binbir sebeb olabilir ama eskiyi eskide bırakmak en iyisidir bence
- +1 yıl
Haklisin canım ama iste ne yapmaya calisti acaba onu merak ettim sadece?
O yuzden yazmim diyorum yazmasam degerli olurum gozunde aslinda uzaktan ne yapsam ki kopek olsun kapima - +1 yıl
valla tanımadıgım için tam birşey demiyorum ama dikkat çekmeye calısmıstır bakıyodur halen kim cepte kim degil. ben yerinde olsam unutmus hiç hayatıma girmemiş gibi yaparım cool cool takılırım sonra jeton düşer neyi kaybettigini anlar
- +1 yıl
Aslinda umursadigimi goruyordur cunku normalde bilir ben dayanamam yazarim diye ama iste bilmiyorum aklinda oldugum icin mi ozledigi icin mi yoksa ego mu anlamadim
- +1 yıl
egodur. özlese kendisi atım atar bir erkege sürekli yanında oldugunu onu bekledigini sevdigini hisettirme arada kaç kovalasın ama söyledigin kişi için geleceginizi görmüyorum. hakkında hayırlısı neyse o olsun :)
- +1 yıl
Hayirlisi olsun kardesim hepimiz icin :))
Agir olsn istiyosan atmican o atsn
00 YorumlaAgirdan olsun istiyorsan yazma bence
00 Yorumlaeski sevgiline niye mesaj atıyon ki?
017 Yorumla- +1 yıl
Ahr ahrrrrrrrr ozlem oldugu icin
- +1 yıl
Niye ki?
- +1 yıl
Ama Şu an bence sevgilisi yok o kizla ayrilali oh oh epey oldu
Bizim ayrilali 3 ay oldu - +1 yıl
Mesela soyle bir sey soylicem sana tesaduf olamaz bunlar kesinlikle simdi bu engeli kaldirdi zamanlar ben instagram biografi profilime soyle bir sey yazdim " sirtimi cevirdim ama bana baktigini biliyorum " yazdim sonra kendi biografinde smiley isaret yapti sonra ben kendimce o isareti gordukce, gordu dedim galiba ve sildim o gunu durumumu ve sonra ertesi gun bir baktim facebook profilini dondurmus nispet icin mi yapti yoksa sevgili numarasimi yapiyor anlamadim yaa , cunku normalde kendisi facebook dondurursa sevgilisi vardir o yuzden dondurur. ya da diyorum gereksiz oldugu icin kapatmis olabilir instagrami oldugu icin , ya acikcasi durumu anlamiyorum snapten kaldirmadi mesela engeli
- +1 yıl
Sen yorumunu yappp bence :)) sence?
- +1 yıl
Allah askina derdin ne?
- +1 yıl
Ozaman oylese neden engeli kaldirsin kiii durduk yere
- +1 yıl
Saol kardesim seninde insallah
Niye umut baglamim sana bunu derditen ne? - +1 yıl
Offf sen ne diyorsun be ya apacik deger veriyor iste bana bu instagram olaylarin tesaduf degil sonra ertesi gunu facebook dondurmasi falan nispet ediyor ama bir nevi kiskandirmak icin iste buda deger verdegi icin ! Bunu demek zor mu yaaa ! Yok umut baglama yok bilmem neee sanane kardesim
selam merhaba tnsblrmyz
01 Yorumla- +1 yıl
Bu ne ya haha sende
atma neden atıyorsun kı
09 Yorumla- +1 yıl
Aslinda cok gurur yapiyorum ama bir yanim ozluyor , yazmiyorda
- +1 yıl
Cidden biten bir iliski baslamiyor mu?
- +1 yıl
Gururlu bide geriye donus yapmam demisti bana
Bide bir ara diyordu kaderimdeysen cikarsin elbelt karsima diye anlamiyorum - +1 yıl
Y - +1 yıl
Yaa sence ne yapmis olabilir? Detayy
+1 yılneden mesaj atıcaksın ki
00 Yorumla
+1 yılSeni mesaj atsın diye kaldırdı yani 😂
00 YorumlaBence atmamalısın tabi hatalı olan sen değilsen
014 Yorumla- +1 yıl
Hatali o , hata kendine 1 hafta sonra sevgili etmisti
- +1 yıl
Sanki uzaktan mesaj veriyor gibi ama anlamiyorum cnmm yaaa - +1 yıl
Aynen canim haklisin inan ki cok haklisiniz hepiniz ama iste şu gönül oyle demiyor yaaa ah ahh
Insanin akli karisik oldugumu ne yapcagini bilmiyor - +1 yıl
Ayy canim yaa varya Şu an kendimizi anliyoruz , yaa canim aynen oyle !!! Diyorum kii lan aci cektirdi gitti kizlarla konustu ayrildi kostum pesinden !! Onun atmasi lazim diyorum bide ben atarsam degerim kalkar diyorum bosver ama bazen diyorum ahrr ozledim istee ah bacimm
- +1 yıl
Erkeklerde gurur oldugu icin atmazlar canım oda var
- +1 yıl
Aynen
Kapima kopek olsun istiyorum ah ahh
Senin durumlar nasil - +1 yıl
Masallah daim olsun ins.
İnternet & Teknoloji konusunda 4,3b cevap paylaştı. Yapmayın işte şunu
01 Yorumla- +1 yıl
Haklisin ama ozluyorum iste ama bir yanim gururluyum
- İnternet & Teknoloji konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılNiye mesaj atıyon
016 Yorumla- +1 yıl
Yaa varya ozluyorum
- +1 yıl
Olsun özleme kemdini alçaltma engeli kaldırdıgına hmre seni düşünüyp ondan mesajıda atabilir
- +1 yıl
- +1 yıl
yimede boşver nereye kadar gidecrk
- +1 yıl
Sence canım ne yapamayi calisti? Sanki mesaj veriyor uzaktan
- +1 yıl
Olsun mesja verene kadar o yazsın
- +1 yıl
Yazmiyor erkekler gururlu canim ya
Ama bence pisman oldu tabi
Aklim karisik bacim bir bilsen rahat olmayi calisiyorum ama iste olmuyor - +1 yıl
Yazar kadınlar daha gururludur asıl erkek yıllarca hep yalvarmak zorunda olan profilde olduğu için daha gurursuz ama toplumda kadın evkenme teklifi edemez yalvaramaz gibi bir algı var
- +1 yıl
yazmazsafa önüne bak hep böyle mi gidecek inan unutursun
- +1 yıl
Insallah canim , cok deger veriyordu aslinda pesimde kostugu zamanlar oluyordu yazmaya deger diyorum o konuda ama ayrildigimiz zaman yaptigi seyler var iste konustugu kizlar falan
- +1 yıl
Değmez boşver gitsin uzuleceksin hep
- +1 yıl
Yazmicam yaaaa amannnn yazarsam eger gozunde duserim bosver
- +1 yıl
Aynen bak bn yasadım tavsite bak 1 yıl zaman gecsin filan gelir böyle yapıyosa
- +1 yıl
Ne olursa olsun yazar diyorsun gec olsa bile mi? Aslinda bana ne dedi biliyormusun geriye donus yapmam asla diyordu sonra kaderimdeysen cikarsin elbelt karsima falan diyordu
- +1 yıl
Aynen birde o var kaderinde varsa zaten cıksr yoksaaaaa baskası cıkar
- +1 yıl
Ama sacma konusmadi mi asla geriye donus yapmam diyordu , bide kaderimdeysen cikarsin karsima diye
- İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılkim ayrıldı?
08 Yorumla- +1 yıl
Kendisi ayrildi hemde 1 hafta sonra kendine sevgili yapti ! Aslinda cok gurur yapiyorum ama bir yanim ozluyor iste napim !
- +1 yıl
sakın mesaj atma, muhtemelen bir daha olmazsınız da olma ihtimaliniz varsa da bitirirsin söyleyeyim sana
- +1 yıl
- +1 yıl
Sen böyle düşünerek kendini yersin ancak, kendine hakim olup kendi hayatına odaklanman lazım, bir hamle yapma yapacaksa o yapsın yapmazsa da hayırlısı de devam et
- +1 yıl
Ama sen ne dusunuyorsun o instagram ve facebook olaylari?
- +1 yıl
bilmiyorum da sen onun facesini sadece sevgilisi olduğu zaman dondurduğunu bildiğin için sevgilisi olduğunu düşünmeni istediğinden dondurmuş olabilir, ya da belki dediğin gibi gerek olmadığı için yapmıştır, ama engeli kaldırdıysa bir yandan da yazmanı istiyodur, o da sırf egosunu tatmin etmek içindir, tabi bu yazdığım ayrılıkta onun kendine göre haklı olduğun durum için geçerli :D
- +1 yıl
* olduğu
- +1 yıl
ya sence ne yapim yazmim mi hic bir sekilde? Yazmasam cidden yazar mi? Bana demisti aslinda geriye donus yapmam diye kafa karisik isin icinde duygu varsa o kotu iste
atma boşver
03 Yorumla- +1 yıl
Atarsam gozunden daha cok duserim demi?
- +1 yıl
2 hafta oldu engeli kaldirali atmadi ve 3 ay oldu ayrilali
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar