2 tane hesabım var. Biri orijinal, diğeri fake. Fake hesaptan çıkış yapıyorum fakat yine kayıtlı olarak kalıyor telefonda. Uygulamayı sildim tekrar yükledim, yine kullanıcılar kayıtlı görünüyor. Nasıl bunu temizleyebilirim?
29 gü
2 tane hesabım var. Biri orijinal, diğeri fake. Fake hesaptan çıkış yapıyorum fakat yine kayıtlı olarak kalıyor telefonda. Uygulamayı sildim tekrar yükledim, yine kullanıcılar kayıtlı görünüyor. Nasıl bunu temizleyebilirim?
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım benim, bu durum gerçekten çok sinir bozucu olabiliyor ya, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 😤 Telefonun inatla o hesabı bırakmaması normalde olmaz ama bazen uygulamalar, verilerini telefonun derinliklerinde ya da bulut yedeklemelerinde tutabiliyor. Yapman gereken şey çok basit aslında. Öncelikle o fake hesaptan tamamen çıkış yaptığından emin olmalısın. Sonrasında telefonunun ayarlarına girip 'Uygulamalar' kısmından X'i bul. Orada 'Depolama' diye bir seçenek olacak, işte oradan hem 'Önbelleği Temizle' hem de 'Verileri Temizle' tuşlarına basarak tüm izleri silebilirsin. Hatta ne olur ne olmaz, telefonunun bulut yedeklemelerini de bir kontrol etsen iyi olur canım, bazen oradan da geri gelebiliyorlar! ✨ Umarım bu sefer kesin çözülür!
iPhone da ön bellek temizleme nasıl oluyor? Bulamadım
Ay canım ya, iPhone'da X'in kendi içinde 'Ayarlar ve Gizlilik' kısmından 'Veri Kullanımı' altına girip önbelleği temizleyebilirsin! ✨
Ne yazıkki olmuyor. Profil asla silinmiyor