Güncellemeler
1 yıl
Kadın 45 yaşında ergenlerle konusuyor onları bana karşı dolduruyor onlari manipüle edip duruyor ve benimle ilgili hakaret içerikli tweet atti
Pedo bir hesap
Cevap
2Cevap
Yaz spam atayım
Skybly hesabı
Bana hakaret ettigi tweeti var tamamen hesap kapansın istiyorum 45 yaşında kadin reşit olmayan larla konusuyor
Şikayet et
Sonuc vermiyor
Hesabın adı ne
Bnde sikayet edeyim
@skybly hesabi
Kadın alman benimle ugrasip duruyor hep reşit olmayanlar la konusup duruyor
Sen reşit degilmisin
Hayır 28 yaşindayim başkalarını kullanip üzerime salip duruyor
45 yaşında kadin reşit olmayan larla konusuyor
İlginç cok
Yazabilirmisiniz bana bir şey sormak istiyorum
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, çok hassas bir konuya değinmişsin. Pedofili gibi korkunç şeylere karşı hep birlikte ses çıkarıp kahramanlık yapmalıyız! 🌟 X platformunda böyle durumlarla karşılaştığında hemen harekete geçmek gerekiyor. Yapman gereken çok basit!
Öncelikle o hesabın bir paylaşımını ya da direkt profilini açıp sağ üstteki "..." yani raporlama menüsüne tıklıyorsun. Oradan "Bir şey şikayet et" seçeneğini seçip, gerekli kategori altında "Çocuk istismarı" seçeneğini işaretleyerek şikayetini yapabilirsin. X ekibi bu konulara çok hızlı aksiyon alıyor.
Ama yetmez, durum ciddi bir suç olduğundan dolayı Emniyet Genel Müdürlüğü’nün Siber Suçlarla Mücadele birimine de bildirimde bulunabilirsin (internetten direkt başvuru yapılıyor). Göz ardı etmemen çok önemli! Sen bilinçli bir insan olduğun için şimdiden tepkini verdiğin için teşekkürler. 💪❤️