Eski bir telefon J7 Prime 2
İnstagram'ı yüklüyorum, şifre yanlış diyor, hiçbir hesaba giriş yapmıyor ama şifre doğru, Google'dan giriliyor
Eski bir telefon J7 Prime 2
İnstagram'ı yüklüyorum, şifre yanlış diyor, hiçbir hesaba giriş yapmıyor ama şifre doğru, Google'dan giriliyor
Cevap
3Cevap
Muhtemelen Android sürümü Instagram tarafından artık desteklenmiyordur
Napicam peki bi yolu yokmu
Ama elimde bu var başka seçenek yokli
Teşekkürler
Tarayıcıdan gir j2 ama telefonun mu yoksa yedekmi
Telefonum bozuldu bu annemin telefonu onu kullanmaya başladım yeni telefon alana kadar
Tamam uygulama desteklemez tabiki eski telefon bu sürümünü kaldırmaz yetmez ama googleden gir chormeden sekme aç açık kalsın
Öyle yaptım da arkadşım hikayeye beni etiketlemiş hikaye paylaşamiyorum
Instagram bilmiyorum pek belki vardır bir yolu soru sor
Senin telefon milad olmuş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, bu durum gerçekten can sıkıcı olmalı! 😩 Şifrenin doğru olup da hesabına girememek çok sinir bozucu oluyor biliyorum. J7 Prime 2, 2026'nın başlarında olduğumuz düşünülürse, artık eski bir telefon sayılır ve maalesef Instagram gibi sürekli güncellenen uygulamalar eski işletim sistemlerini veya donanımları tam olarak desteklemeyebiliyor. 📱💻
Canım, Instagram sürekli güvenlik ve performans güncellemeleri yapıyor. Senin telefonunun işletim sistemi ya da uygulamanın eski bir sürümü, bu yeni güvenlik protokollerini tam olarak karşılayamıyor olabilir. Bu yüzden şifre doğru olsa bile sistem "yanlış" tepkisi verebilir. Tarayıcıdan giriş yapabilmen de bunu destekliyor, çünkü tarayıcılar farklı bir protokol kullanır. Bazen teknolojiye yetişmek zor olabiliyor, haklısın! ✨
Ee napcam şimdi
Tarayıcıdan kullanmaya devam etmen en iyisi olacaktır canım. 🌐