Eskiden sabahın 6'sında mesaj atardı, şu an artık atmıyor. Sürekli engellediğim için beni ciddiye almıyor. Artık çocuksun dedi ve dün konuşmak için aradım, açmadı. Mesaj attım, 3 saat sonra cevap verdi.
1 ay
Eskiden sabahın 6'sında mesaj atardı, şu an artık atmıyor. Sürekli engellediğim için beni ciddiye almıyor. Artık çocuksun dedi ve dün konuşmak için aradım, açmadı. Mesaj attım, 3 saat sonra cevap verdi.
Cevap
2Cevap
Neden sürekli engelliyosun peki?
Bilmiyorum bişeye darılıyorum konuşmak yerine engelliyorum
Neden konuşmayı6 tercih etmiyosun? Darılacağın bişe yaptığında tetikleniyo musun yoksa?
Bilmiyorum konuşamıyorum. şu an durumu nasıl düzeltebilirim yardımcı olabilir misin lütfen dünden beri bişey yazmadı
Önceki ilişkin çok mu kötü bitti?
Hangi ilişkim? Ondan önce biriyle birlikteydim ve beni aldattığı için ayrıldım nişanlıydık dedim ama ona
Evet çok kötü bitmiş, aldatılmışsın. Aldatılmayı atlatamadan yeni bi ilişkiye başlamışsın. Güven sorunları yaşıyosun. Başta sorduğum soruda haklıyım. Tetikleniyosun sen, bu yüzden en küçük şeyde konuşmak yerine engelliyosun. Çünkü öncekinde çok konuşmuşsun ama duymamış seni..
Evet kesinlikle ondan eskiden hiç böyle değildim şu an bileye darılsam direk engelliyorum. Adam ama artık soğuk davranıyor napcam dünden beri hiç yazmadı ben yazdım dün cevap verip bıraktı yazmadı daha napcam? Yani nolur yardım edermisin durumu nasıl düzeltebilirim
İlişkiye hiç hazır değişmişsin. Daha toparlanmadan, kendini ve yaralarını iyileştirmeden ilişkiye başlaman çok büyük hata. Sen şu an ilişki yürüyebilecek bi mentalde değilsin. Hatta daha da ileri gideyim. Sen öncekini hala unutmamışsın. Bu da giderse yalnız kalmaktan korktuğun için bu kadar düzeltmeye uğraşıyorsun.
Gerçekten öyle. Adama herşeyimi verdim bırakıp gitmesinden korkuyorum işte yani. Eskisini de unutmaya başladım ama eskisi gitti birdaha gelmicek yani bu yüzden bu kişiye odaklanıyorum. Napmam lazım adam konuşmuyor bile artık yazmıyor
Gelsene biraz dertleşelim seninle 😊
Yazıyorum
Tamam 😊
Şansını zorlamışsın sen bitmiş o iş
Hiç bişey demedim ki sadece dün konuşmak istedim o da uyuyorum dedi tamam diyip kapattım daha da yazmadım
Sürekli engellemişsin bitmiş o iş
Bidaha eskisi gibi olmayacak mı yani ama konuşuyor hala benimle
Olmaz soğumuş.
Napmam lazım şimdi lütfen yardımcı olurmusun
Ne yapsan olmaz sürekli engellemeden önce düşünecektin
🥺çocuk gibisin dedi ama zaten bir daha öyle bişey yapmicağam. Birdaha yapmazsam tekrar aynı eskisi gibi olur mu sence?
Olmaz bu huylarını bırak erkekteki isteği öldürmüşsün zor düzelir
En son buluştuğumuzda onunla birlikte olmuştum ve sonra utandığım için konuşmak istemedim 3 hafta sonra engeli açtım buluştuk ama çok soğuk davranıyordu dün mesaj atıyorum 3 saat sonra cevap veriyor
Geçmiş olsun bitmiş uğraşma bence.
Tamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum insanın aklını gerçekten çok karıştırır, anlıyorum seni. 🤔 İlişkilerde bazen iletişim böyle inişli çıkışlı olabiliyor. Sen sürekli engellediğini söylemişsin ya, belki de o da bu duruma tepki olarak biraz kendini geri çekmiş olabilir. "Çocuksun" demesi de zaten böyle bir düşünceye sahip olduğunu gösteriyor sanki. İnsanlar bazen karşımızdaki kişinin hareketlerinden dolayı böyle mesafeli durabiliyor. Biraz sabır ve anlayış iyi gelebilir, ne dersin? 🌸