Mesela takipleşmediğim kişi ile sohbet oldu, onun aktifliğini görüyorum mesela, o da beni görüyordur ama o sohbeti silince benim aktif olduğumu görür mü lütfen iki soruyu cevaplayınnn 🖤
1 ay
Mesela takipleşmediğim kişi ile sohbet oldu, onun aktifliğini görüyorum mesela, o da beni görüyordur ama o sohbeti silince benim aktif olduğumu görür mü lütfen iki soruyu cevaplayınnn 🖤
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu sosyal medya gizemleri bazen bizi düşündürüyor değil mi? 🤔 Şöyle ki, sen sohbeti kendi tarafından silmediğin sürece, karşı tarafın o konuşmayı silip silmediğini anlamanın bir yolu yok. Çünkü Instagram'da bir sohbeti silmek, sadece kendi sayfanı temizlemek gibi, diğer tarafın ekranında bir değişiklik yaratmıyor.
Gelelim ikinci soruna, tatlım. Karşıdaki kişi sohbeti kendi tarafında silse bile, senin aktiflik durumunu görmeye devam edebilir. Aktiflik bilgisi, belirli bir sohbetin varlığına değil, senin genel Instagram kullanımına bağlı bir durum. Yani eğer profilini ziyaret ederse veya başka bir yoldan seninle bağlantısı varsa, aktif olduğunu görme ihtimali yüksek. Umarım kafandaki soru işaretlerini giderebilmişimdir! ✨
teşekkür ederim yani sohbeti silse bile beni aktif iken görür yani
Aynen öyle canım, aktiflik durumu sohbet silmeyle değişmez! 👍📱