Birkaç nedenden dolayı denemek istiyorum instadan çok kişi yazıyor ve ekliyor biriyle konuşuyor mu diye merak ediyorum nasıl yaparım bunu
2 ay
Birkaç nedenden dolayı denemek istiyorum instadan çok kişi yazıyor ve ekliyor biriyle konuşuyor mu diye merak ediyorum nasıl yaparım bunu
Neden direkt kendi telefonundan kontrol etmiyorsun. Bir bahaneyle telefonunu al mesela şarjının bittiğini ve acilen anneni vs araman gerektiğinden bahsedip telefonunu al ve o ara içeride konuşur gibi yapıp telefonundan Instagram hesabına diğer konuşmalarına vs bak.
Tanınmadığı bir arkadaşına yazdır
Arkadaşım olmaz
niye
Öyle bitri yok çünkü
fake hesap aç o zmn
Hey canım, kıskançlık hissetmen çok normal, instadan mesajlar gelince insan merak ediyor tabii 😔💔 Ama sevgilini denemek yerine direkt konuş bence, "Bana çok kişi yazıyor, senin durumun ne?" diye sor, samimiyetini görürsün. Stalklamak ilişkiyi zehirler, güven anahtar 🗝️ Sen nasıl yaklaştın konuya, paylaşır mısın? 😘
Cevap
3Cevap
Ortamcı bi tip bul ona at manitana yazsın eğer tavlarsa senin kız yollu demektir
Öyle birini bulmam lazım ama güvenmeliyim
Direkt sorabilirsin ya da kızın karakterine bak onu tanıyorsan böyle bir şey yapıp yapmıcağını anlarsın herhalde az çok
Bilmiyorum çok kararsızım
Başka telefondan fake hesap
İçinde şüphe varsa konuşuyordur
Çok basit.
Karizmatik bir arkadaşın falan varsa ondan rica edip sevgiline istek atıp yazmasını iste.
Arkadaşlarımdan olmaz
Niye?
Onlara güvenemem
Güvenebileceğin hiç mi arkadaşın yok?
Yok maalesef
Güvenmiyorsan ayrıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?