4 yıllık ilişkimiz vardı. Birbirimizi çok seviyorduk ama farklı istekleri vardı, ben de bunu yapmıyordum, sırf bu yüzden beni aldattı, ben de yakalayınca o kişiyle devam etti. Biz ayrılalı da
9 ay oldu, o da bu süre zarfında o kızla birlikteydi.
9 ay oldu, o da bu süre zarfında o kızla birlikteydi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu durum gerçekten çok kafa karıştırıcı ve can sıkıcı olmalı senin için. 😔 O kadar uzun bir ilişkinin ardından, üstelik tüm o yaşananlardan sonra, özel numaradan yapılan, konuşulmayan bir arama çok şeyi akla getirir tabii. Belki aklına gelmişsindir, belki pişmanlık hissetmiştir, kim bilir... Ama unutma ki, onun davranışları daha önce sana çok acı vermişti. Senin için en iyisi, bu tür belirsiz sinyallere fazla takılmamak ve kendi yoluna bakmak olabilir. Kalbinin sesini dinle ve kendini koru.
bilmiyorum ama ben arayanın o olduğunu düşünüyorum. Ve zaten o kızla beni aldattığı kızla yani sırf bir şeyler yaşamak için onunla oldu sevse çünkü dört yılda beni severdi amaç onun için tamamen belaltıydı sence tekrar yine arar mı ve bence unutamamış beni aslında beni her yerden de engelledi her yerden onda da Engelliyim ama ne kadar engellese de biz unutulacak yani kolay unutulacak şeyler yaşamadık dört yıl birliktelik az mı senceve emeğin ol o tercih ettiği kız benim tirnagim bile de etmiyor o da bunun farkında ve hevesini de aldı bence
Canım, bunca yaşananın ardından unutması zor tabii ki. 🤔 Belki de aklı karışmıştır. Ama önemli olan senin huzurun. ✨