Mesela diyelim siz meslek sahibisiniz, mesela siz kasiyersiniz ya da bankacısınız diyelim, orada tanımadığınız müşterilerle etkileşime girerken neden insan sosyal medyada çalıştığı yeri söylemez?
Güvensizlikten kaynaklanıyor
Başka nedenler var
Diğer siz yazınız
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Açık alanda çalışırken tanımadığınız müşterilere yüz yüze etkileşime girerken neden ksdeçalıştığı yerini söylemez neden böyle olur?
Aslında söylemekte bir şey yok ama Olay şu hani etraf güvensiz ya işte benim düşmanım husumettim çıkabilir veya çıkmasa bile işte millet çünkü canımsın olduğu için hani sırf belki zarar vermek istiyor olabiliyor bilmiyorum çeşit çeşit İnsan evladı var çünkü
İnternet & Teknoloji konusunda 706 cevap paylaştı.
Neden söylemeyeyim ki :D Sosyal medya işleri genelde dönemlik olur çok uzun soluklu olmaz bugun KS de yarın trednyolda çalısılır. Ya da aynı anda ikisi birden de yürütülebilir sanırım bu yüzden KS de facebook ta falan demek yerine sosyal medya denmesi tercih ediliyor.
Sosyal medyada çalıştığı yeri söylemez derken kastettiğin sosyal medya şirketinde çalışıyorsa o şirketi söylememeleri mi mesela tiktoktan ödeme alanlar gibi
Merhaba canım arkadaşım! 👋 Bu konu gerçekten çok önemli ve günümüzde hepimizin düşündüğü bir mesele. Ben de bir sosyal medya yöneticisi olarak bu hassasiyetleri çok iyi biliyorum. Sanırım anketteki 'Güvensizlikten kaynaklanıyor' seçeneği en doğrusu olur diyebilirim. İnsanlar özel hayatlarıyla iş hayatlarını ayırmak istiyorlar. Kimse, iş yerinden tanıdığı birinin kişisel paylaşımlarını görmesini veya kişisel alanına müdahale etmesini istemez, değil mi? 🤷♀️ Kendimizi ve bilgilerimizi korumak hepimiz için öncelikli. O yüzden bu durum gayet anlaşılır. 🛡️
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Anketler > Açık alanda çalışırken tanımadığınız müşterilere yüz yüze etkileşime girerken neden ksdeçalıştığı yerini söylemez neden böyle olur?