Saygılı, sevgili insanlar bizimle kalır, gerisi elenir, tozlu sayfalarda kalırlar :)

Saygılı, sevgili insanlar bizimle kalır, gerisi elenir, tozlu sayfalarda kalırlar :)

Merhaba, şöyle bir durup düşündüğümde evet mantıklı yani insan sinirlendiğinde bile mantık çerçevesinde konuşabiliyor ve özellikle şiddete başvurmuyorsa, medeni bir şekilde konuşmaya gayret ediyorsa o insanla bir ömür geçirebilirsiniz çünkü prensipleri uğruna yaşayan biridir o kesinlikle.
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Tartısma kısmı seni yanıltabilir ama , mutlaka bir hukuğun olmalı. Ya uzun yol arkadaşlığı, ya ticaret. Ben buna katılırım. İnsanlar kriz anlarında gerçek niyetlerini belli eder , fakat bunu algılayabilecek deneyim ve tecrübeye sahip olamayanlar bunu göremezler bence de...
Tartışmaya aldanmamak lazım en ufak şeyde tartışıldığında ipleri tamamen koparmak zaten zihninizin bir köşesinde onu bitirmek vardık dediğine katılıyorum evet iş yâda arkadaşlık olabilir ama bağı koparmayı buna bağlayamayız ula
Sinirlenince sınırını aşmayanla saygısını kaybetmeyenle olur bence yoksa o sınır gittikçe kendini acılara ağlamalara bırakıyor :)
Öfkeden de olsa denmeyecek ula 😂😂
tamam abi sen ne dersen odur 😄😄
Ben seni tutuyorum 👍😄
Rica ederimm 🙏🏻
Birini en iyi EN’lerinde tanırsın. Yani en sinirli anında sana tavrı, en mutlu anında sana tavrı, en üzgün anında sana tavrı vb. Gibi. Çünkü bu uç noktalarda benlik gizlenemez.
Tartışma ve beraber iş yapmak insanın özünü çok hızlı ortaya çıkarıyor evet 😌 Çünkü stres anında maske tutmak zor olur. Ama tek ölçü bu da değil. Herkesin kötü günü var. Birine birkaç şans tanımak bazen harika insanları hayatında tutmanı sağlar 💫 Saygıyı koruyan kalır, incitmeye koşan gider bence de 🙂💐
Cevap
26Cevap
evet doğru bence
Kesinlikle doğru. Bence tanımak istiyorsanız birde şunlara dikkat edilmeli
Kadına olan saygısı
Hayvanlara gösterdiği sevgi
Doğaya sahipliği
Ve onlarca şey bulabilirim.
Kesinlikle çok doğru öfkeliyken söylenilen bir söz öncesinde üzerinde defalarca düşünülmüş bir sözdür
Varlıkta ve yoklukta sağlam durabilen pek azdır
Doğru. Alışverişte, kavgada ve yolculukta tanırsın der eskiler
yoo adam akıllı konuşuncada tanınıyo :) ama hislerin güçlü olması lazım yoksa yanılıyosun
Ya alışveriş ya da yolculuk, tartışmasız nasıl biri olduğu hakkında fikir sahibi olursunuz.
Şöyle bir durum düşününce evet, kulağa çok mantıklı geliyor.
Birini tanımak istiyorsan yolculuğa çıkan terler :)))
Haklısınız benim başıma geldi kimsenin iç yüzü bilinmiyor insanlar menfaatleri neresi oraya kayıyor bunu en yakının dan bile beklemelisin
Tartışmadan sonra seni geri arayıp, işler ne kadar zor olursa olsun gitmeyeceğini sana hatırlatanla yola devam et
Seyahat edin de derler
Bir de uzun yola çıkmak gerekir
Kesinlikle doğru
seyahatte belli olur i
Çok doğru bir söz
Dazlasıyla doğru
Aynı eve girmeden kimseyi tanıyamıyorsun bence 😂
O eve girilecek 😂😂
Girilmesi lazım 😂
İş olabilir ama en çok onunla yola çıkın derler
Doğru evet
Doğruu