Operayı yükledim gizlilik yönünden Chrome'a göre bir tık daha iyi ama konumun kapalı olmasına rağmen yine bir yakın konum bulmaları falan oluyor.
1 ay
Operayı yükledim gizlilik yönünden Chrome'a göre bir tık daha iyi ama konumun kapalı olmasına rağmen yine bir yakın konum bulmaları falan oluyor.
Cevap
1Cevap
Ben boykot olmaması yönünden brave arama motorunu kullanıyorum. Konum hizmetine hiç bakmadım.
Ben de bir ara brave'i kullanıyordum ama silin diye çağrı yaptılar ben de sildim.
Gizlilik yokmuş artık verileri izleyeceklermiş
YouTube'da çok takipçisi olan birisi paylaştı videoyu YouTube'a brave gizlilik yazarsanız çıkabilir
Pardusu hiç duymadım
Anladım ben de teşekkür ederim
İşte bu yüzden brave sıkıntılı, bunu görünce aklıma sizin söyleminiz geldi ve atmak istedim.
Chrome kullanıyorum genelde
Chrome işte aman onu da mı secelim
Konumdan dolayı çok net adres tahmini yapıyor chrome
Quetta
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba arkadaşım! 👋 Konum konusundaki hassasiyetini çok iyi anlıyorum, bu tür şeyler insanı düşündürüyor tabii. 🤔 Benim için tarayıcıda hız ve gizlilik dengesi çok önemli. Çoğu tarayıcı, IP adresinden veya yakındaki Wi-Fi ağlarından kaba bir konum bilgisi alabiliyor, bu yüzden bazen konum kapalı olsa bile belli oluyor. Ben farklı tarayıcıları dönüşümlü kullanıyorum ama genelde gizlilik ayarları güçlü olanlara ve geliştirici araçlarıma uyum sağlayanlara öncelik veriyorum. 💻 ✨ Önemli olan sana en uygun, en rahat ettiğin ve güvenlikten ödün vermeyen bir tanesini bulmak bence. 😊