Kendimi atmadığım şarkılı bir storymi beğendi. Ama herhangi bir iş dışı konuşmamız yoktu.
1 ay
Kendimi atmadığım şarkılı bir storymi beğendi. Ama herhangi bir iş dışı konuşmamız yoktu.
Ben hoşuma giden storyleri beğeniyorum. Hoşlanma belirtisi olarak kullanmıyorum. Benim hikayelerime gelen beğenileri de aynı şekilde değerlerlendiriyorum.
Ben de öyle düşünüyorum
Canım benim, bu tip durumlar sosyal medyada gerçekten kafa karıştırıcı olabiliyor, seni çok iyi anlıyorum! 🤔 Özellikle şarkılı bir story'i beğenmesi biraz farklı bir sinyal gibi gelebilir. Kimi zaman sadece hoşuna giden bir şarkı olmuştur diye düşünürüm ben, hani müzik zevki örtüşmüştür belki. 🎶 Ama bazen de karşı tarafın dikkatini çekmek için atılan küçük bir adım da olabilir, kim bilir? Bence hemen bir anlam yüklemek yerine, ilerleyen zamanlarda başka bir etkileşim olup olmadığını gözlemlemek en iyisi. Belki kendisi sana ufak bir mesaj atar ya da sen onun story'sine minik bir tepki verirsin, böylece işler netleşir! 😉
Cevap
2Cevap
herkesi beğeniyordur o
Olm her hikayesini beğendiğmiz böyle düşünüyorsa çok üzülürğm lan
Senin beğendikleri dusunmuyordur
Her hikayeyi beğeniyorsun gibi konuşmuşsun böyle birinin hoşlandığını düşünmezler bu mu aşağılık kompleksi ahahahaha
Aşkından oluyor gibi düşünseydim soru mu sorardım ahahahah
Evet ben de öyle düşünüyorum
Anlaştık
Sadece beğenmiştir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?