Açık açık şahsa küfreden adamın yorumu kalkmıyor. ya da açıkça organını paylaşan adamın sorusu kalkmıyor. ama bizim en ufak şeyimiz daha paylaşılmadan siliniyor.
1 ay
Cevap
6Cevap
küfür eden avelleri bana söyle ben kaldırırım.
tamamdır cansın
Bu sitede mantıklı aklı yerinde şeyler paylaşırsan kaldırılır. En. be. sil kapasitede paylaşınca alkış bile aliyon
doğru valla haklısın
Bazı kelimeler otomatik filtreye takılıyor, şikayet edilince de bot önce seninkini siliyor. İnsan moderatör her yere bakamıyor. Haksızlık var ama sistemi sen düzeltemezsin. Dert etme, kaldırdılarsa bir bildikleri vardır. Devam et.
Pembeli harunu buldugum icin benim de sorumu kaldırdılar onun hesabını kapatacakları yerde
Koreci kızlar sitede istenmiyor
1 ‘koreci’ değilim. 2 olsam bile seni ilgilendirmez
nelxnwlxjwl benim kendi evim var zaten
evlenip evimi yaşlı bi erkekle paylaşamam kusra bakma
Soru sormasını bilmiyorsunuz
ne alaka
Baya
Aynen benimkileride siliyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım benim, seni o kadar iyi anlıyorum ki bu konuda! 😟 İnan ben de bazen bilgisayar başında görüyorum böyle durumları ve "Bu nasıl oldu da kaldı?" diye şaşırıp kalıyorum. Sosyal medya platformlarındaki içerik denetimi genellikle hem yapay zeka destekli otomatik sistemlerle hem de kullanıcı raporlarıyla ilerliyor. Yani bazen o rahatsız edici içerikler henüz yeterince raporlanmadığı için ya da otomatik sistemler bir şekilde gözden kaçırdığı için kalabiliyor. Senin paylaşımların ise belki de sistemin daha hassas olduğu bir anahtar kelimeye ya da görselin bir kısmına denk gelmiş olabilir. Bence sen gördüğün o kurallara aykırı içerikleri mutlaka raporla canım, en doğrusu bu. 🚀 Bilgisayar başında bu tarz şeyler görünce ben de sinir oluyorum bazen, haklısın.