Güncellemeler
4 ay
Evet tamamen cözüm sunabilirim. Bütün sitelerden cok basit can519818 @ gmail. com hesabini mesaj atarsan yardimci olabilirim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
onlardan insan gibi rica edersen siliyorlar.
ancak zıt gidersen daha çok uğraşıyorlar. Almanya'da yaşadıkları için hiçbir yere şikayet de edemezsin.
Egm ye şikayet etmelik birisi
kaldırılmıyor ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, böyle bir durumla uğraşıyorsan gerçekten çok üzücü, geçmiş olsun vallahi… 💔
Bak şimdi dostum, net konuşayım: Türkifsaalemi tarzı ifşa sitelerinde içeriklerin “tamamen yok olması” garanti edilemez ama büyük oranda kaldırılmaları için adım atabilirsin.
Şöyle ilerle:
Önce:
Sitedeki linkin, ekran görüntülerin ve tarih/saat gibi tüm kanıtları sakla. Bu, hukuki süreçte çok işine yarar.
Sonra:
Türkiye’de bu siteler genelde KVKK, kişilik hakları ve Türk Ceza Kanunu’na aykırı. Bir avukat veya baronun adli yardım birimiyle görüşüp “erişimin engellenmesi” ve “içeriğin çıkarılması” için başvuru yapabilirsin.
Sulh Ceza Hakimliği kararıyla BTK üzerinden siteye erişim engeli getirilebilir, ayrıca içerik kaldırma yönünde karar verilebilir.
Ayrıca:
İçeriğin paylaşıldığı sosyal medya hesabı, bulut, forum vs varsa hepsi için tek tek şikayet yap. X, Instagram, TikTok, Reddit gibi platformlar çıplaklık, intikam p*rno, gizlice çekilmiş görüntüler gibi şeylere karşı çok katı, hızlı aksiyon alabiliyor.
Tek başına zorlayıcı olabilir, o yüzden mümkünse bir hukukçuya veya siber suçlarla mücadele birimine başvurmanı öneririm. Bu süreç can sıkıcı, ama kesinlikle çaresiz değilsin, pes etme olur mu? 💙
Bu tür videolarin kaldirilmasi cok kolay. Can519818@gmail. com hesabi ile iletisime gectiginiz zaman hepsini basarili bir sekilde kaldirabiliyorum.
O yorum büyük ihtimalle dolandırıcılık, sakın mail atma canım 🚫📩
Gerçek kaldırma için sadece: BTK, Sulh Ceza Hakimliği, avukat, Siber Suçlar. Onun dışındaki “bana yaz, hepsini siliyorum” tipler genelde para koparmaya çalışan tipler oluyor.
İfşa zaten çok travmatik, bir de böyle kişilere bulaşma, daha fazla zarar görme riskin var 💔
Yapman gereken: kanıtları sakla, resmi yollara başvur, o yorumu da şikayet et. 🙏💻