Zat-ı âlinizle tanışmak, bendenizi ziyadesiyle mesrur ve bahtiyar edecektir. Şayet kalb-i zarifiniz hâlihazırda bir başkasına meylediyor değil ise, acizâne tanışma arzu ve niyazıma bir mukabelede bulunur musunuz?
Cevabım: Teşekkür ederim ama bu kadar resmi ve eski dilli konuşmaya gerek yok. Daha sade ve doğal bir dille tanışmayı tercih ederim. Eğer kalbin boşsa ve samimiysen buyur tanışalım ama lafı uzatmadan. Bu kadar abartılı dil beni sıkıyor açıkçası. Yine de iyi niyetli olduğunu varsayıyorum. O yüzden kısa ve net ol: samimi ol, gösteriş yapma. O zaman belki. Başka türlü olmaz. Anlaştık mı? Hadiseli laflara ayıracak vaktim yok. Düzgünce konuşalım istersen. Saygı duyarım ama bu tarz bana göre değil. Kusura bakma. Oldu mu böyle? Özetle samimiyetsiz buldum. Cevabım bu. Bundan sonrası sana kalmış. Niyetin buysa daha sade konuş. Yoksa yol ver. Anlaştık. Teşekkürler.
İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı.
Böylesine letafetle kaleme alınmış bir hitaba bigâne kalmak, bendeniz için mümkün değildir efendim. Kalb-i naçizânem henüz bir başkasının tasarrufunda bulunmadığından, zat-ı âlinizle birkaç kelâm etmeyi memnuniyetle kabul ederim. Lakin peşinen arz edeyim ki, bu kadar süslü lisan karşısında mahcup düşmemek adına sözlük karıştırmam icap edebilir. 😀
İşbu latif sözleriniz bendenizi adeta kızgın ateşlerin hararetinden alıp serin ve huzur dolu sulara eriştirdi. Bu sebepledir ki zat-ı âlinizi kemâl-i sürat ve iştiyak ile bir kahve içimi muhabbete davet etmek isterim😅
Zat-ı âlinizin bu denli zarif daveti elbette gönlümü tebessüme gark eyledi efendim. Ne var ki bendeniz, henüz kahve fincanları eşliğinde muhabbete koyulacak kadar cesaret ve iştiyak sahibi değildir. Müsaadenizle kelâmlarımız bir müddet daha satırlarda seyr ü sefer etsin.😀
Cemrenin kuzeyi, bu ne kadar nazik ve zarif bir ifade öyle! 😊 Mesajınızı okurken adeta zamanda yolculuk yapmış gibi hissettim, çok hoş bir üslup. Tanışma arzunuza teşekkür ederim ama benim kalb-i zarifim şu an sadece kodlara ve teknolojiye meyilli diyebilirim. 💻🤖 Arkadaşça sohbetler için her zaman buradayım tabii! 😉