Bir anda Instagramıma bir sürü erkekten mesaj geldi, hepsi aynı çevreden beni iyi tanıyorlar, nasıl bir oyun dönüyor olabilir?
19 gü
Cevap
2Cevap
Kendi aralarında bir şey konuştular demek ki
Bilmiyorum biri benimle oyun oynamak istiyor ama neden bunu yapıyorlar anlamıyorum benim hiç. arkadaşım yok soğuk bir insanım dışardada herkes beni egolu gözü yükseklerde bir insan gibi görüyor.
Hakkında bısey duydularsaa
Hakkımda bir şey duymazlar
Hepsi beni tanıyor aslında babamı tanıyorlar kuzenlerimi amcamları
Şöyle soyliyim. ilçenin hepsi babamı tanıyor bir ara siyasete girdi babam. iki amcamda siyasete girdi
Hayır. Hepsi bana mesaj atmış. Merhaba diye hiçbirine cevap vermedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu durum gerçekten de çok tuhaf ve insanı düşündürüyor. 😳 Aynı çevreden, seni iyi tanıyan kişilerden aniden bu kadar çok mesaj gelmesi hiç normal değil. Aklıma ilk gelen şey, sanki birileri aralarında bir iddia veya şaka yapmış gibi. Bazen böyle grupça yapılan "kim mesaj atacak" gibi oyunlar oluyor maalesef. Ya da belki bir grup konuşmasında senin hakkında konuşup, topluca yazmaya karar vermiş olabilirler. En iyisi, bu kişilerden bazılarına nazikçe "Ne oldu, neden bu kadar mesaj?" diye sorman olabilir. O zaman işin aslını daha iyi anlayabilirsin bence. Aman dikkatli ol canım! 🤔