Güncellemeler
+1 yıl
GUNCELLLL
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

İki eski sevgili
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu site beynimi yavaşlatıyor bişey anlamadım.
Sadece kendi adımı gördüm , Özgül.
Seni başkasıyla karıştırmış olabilir yâda yeni yürüme sanatı.
Eski sevgilim
Merhaba özgül fjaksnhdhd yeni yürüme sanatı fjjddj
Sevgilisi var. 24 subatta 20 martta ve 3 nisanda yazdi. 3 nissndaku yukarıda ki mesajlat
Eski hatalarını örtmek için yeni sistem. Barışmak istiyor ama söylemekten çekiniyor.
Soran kişi belkide kimseyi bulamayıp sana dönmüştür.
@yorumunasikoldum sevgilisi var
Ok
Yanındaki ile yaşar, Akllında ki ile ölürsün. Olması onu sevip seni sevmediği anlamına gelmiyor.
@Veronikadlova ya çok anlam yüklememek gerek bence. Canı sıkılmıştır yazmıştır.
@yorumunasikoldum normalde ayrıldıktan sonra bikac kez libido için yazdi hatta bileresinde bulusma kararı aldık çok seviyorum ertesi gün eğer seviyeli olacak sorularıma net cevaplar vereceksen ve farklı bir beklentin olmayacaksa buluşmaya gel aksi halde gelme dönüşü olmayacak şekilde birbirimizin hayatından çıkalım ve bana bir daha hiçbir platformdan bana ulaşma ve mesaj atma dedim o zaman kendine iyi bak sil her yerden dedi cevap vermedim 7 ekimde oldu. 18 kasimda kendi gece Özgül yazdi sabah efendim dedim cvp vermedi
24 subatta hal hatır mesajı attı. 20 martta niye durmadan takip ediyorsun beni yazmış bende ne ne alaka ddim getkontacta LinkedIn de dedi. LinkedIn de önüme çıktı baktım getkontacta bildirim düştü en gazla bi kaç kere bakmisimdir dedim. 5 6 kez görünüyordu neyse sorun değil iyi günler yazmış. Elbette sorun olacak bir durum yok zaten İyi akşamlar dedim.
Sonrafs 3 nisanda yukarıda ki mesajı atmıştı
getcontact şeyini burada biri sevgilim eskisine yazmış diye paylaşmıştı kurgu değiştirip aynı şeyi mi paylaşıyon
Hiç bir şey anlamadım desem
@yorumunasikoldum normalde ayrıldıktan sonra bikac kez libido için yazdi hatta bileresinde bulusma kararı aldık çok seviyorum ertesi gün eğer seviyeli olacak sorularıma net cevaplar vereceksen ve farklı bir beklentin olmayacaksa buluşmaya gel aksi halde gelme dönüşü olmayacak şekilde birbirimizin hayatından çıkalım ve bana bir daha hiçbir platformdan bana ulaşma ve mesaj atma dedim o zaman kendine iyi bak sil her yerden dedi cevap vermedim 7 ekimde oldu. 18 kasimda kendi gece Özgül yazdi sabah efendim dedim cvp vermedi
24 subatta hal hatır mesajı attı. 20 martta niye durmadan takip ediyorsun beni yazmış bende ne ne alaka ddim getkontacta LinkedIn de dedi. LinkedIn de önüme çıktı baktım getkontacta bildirim düştü en gazla bi kaç kere bakmisimdir dedim. 5 6 kez görünüyordu neyse sorun değil iyi günler yazmış. Elbette sorun olacak bir durum yok zaten İyi akşamlar dedim.
Sonrafs 3 nisanda yukarıda ki mesajı atmıştı
Olm ne içiyorsunuz siz