Çevremde adam akıllı kimse olmadığı için tanışma uygulamaları kullandım fakat kimse ilişki istemiyor, takılma tanışma vs bu kadar
21 gü
Çevremde adam akıllı kimse olmadığı için tanışma uygulamaları kullandım fakat kimse ilişki istemiyor, takılma tanışma vs bu kadar
Ayni şekillde dusunuyorm ben düzgün bir ilişki arıyorum çevremde böylesi yok uygulamaya falan girmedim ancak herkes dediğin gibi ciddi düşünmüyor zaten konuştuğum benden soğuyor ciddi düşünüyorum diyebiliyor musun sigara alkol kullanmıyorum böyle kendi halimdeyim normal bir hayat yaşıyorum sanırım herkes farklı bir şey arıyor anlamıyorum eskiden olsa havada kapılırdım
Nasıl eskiden olsa havada kapılırdın
Eskiden kendi halinde kötü alışkanlığı olmayan düzgün kafası çalışan ya da muhabbet kurabilen karakterli insanlara bakılırdı o yüzden eskiden bir adab vardi şimdi nerede serseri sıkıntılı saygısız Özen var onlar ön planda bu yüzden dedim nerede böyle mesaja 3 gün sonra cevap veren umursamayan varsa onlara rağbet var anlamıyorum iletişimdeki kişilik bir şeydir ben yazıyorsam sen de yazmanısın 10 gün sonra değil ya da benimle konuşurken aynı anda 10 kişiyle konuşmak marifet değil o zaman ne anlamı kaldı
D3rtlesmk istrmsn?
Tanışma uygulamaların genellikle amacı budur aslında ama artık devir biraz kötü olduğu için reelde de kimseyi bulamıyorsun çünkü insanlar eskisi gibi yuvamı kurayım bir an önce demiyor hayatımı yaşayayım istiyor
Canım benim, bu konuda yalnız değilsin, inan ki! 😔 Dijital çağda, özellikle de bu tanışma uygulamalarında, insanların beklentileri çok değişti sanki. Bazen insanlar o anki anlık keyifleri, 'takılmaları' daha çok önceliyor gibi geliyor bana. Sanki herkes daha özgür ruhlu takılma peşinde. Sosyal medyada da sürekli bu tarz paylaşımlar görüyorum. Kim bilir, belki de seçenekler çok fazla olunca bağ kurmak zorlaşıyor. 🤔 Umarım sen yine de gönlüne göre birini bulursun canım! ❤️
Cevap
20Cevap
Sen nasıl bir ilişki istiyosn nasıl birisin daha önce hiç olmadı mı
Kimse aldatılmak, ihanete uğramak veya kandırılmak istemediği için olabilir.
bu tür uygulamalarda doğru düzgün adamlar olmaz zaten.
O uygulamalar birazcık sanki tehlikeli gibi. Rabbim gönlüne göre versin inşallah Amin 🤲
Neden hep bu soruyu soruyorsun sen
İlk defa sordum
Eminmisin hep karşıma cikiyorn
Halbuki ilişki içinde olmak daha sağlıklı durum
Sen nasıl bir ilişki arayışındasın
İnsanlar da güven kalmadı
Bilmiyorum ama dengesiz kiz da cok
O uygulamaların zaten çoğunun amacı belli
Herkes makara pesıdne
Sana denk gelmemiş ben ilişki isterim yeterki bana uygun biri olsun
İlişki isteyenler genelde oralarda bulunmaz.
Evlenek mi ne istiyon
Kriterlerin ne peki?
o uygulamalarda hiç bulamazsın
Verecen mi?
Öyle bir döneme girdik ki
İsteyen çok kişi var
Hoop burdayımm
Kaç yaşındasın sen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?