Merhabalar Herkese 🌸

Bir insan karşısındakini seviyor olmasına rağmen ilişki istemeyebilir mi?
Merhabalar Herkese 🌸

Bir insan karşısındakini seviyor olmasına rağmen ilişki istemeyebilir mi?
Bilemiyorum ama kimseyi yargılamıyorum. Çünkü kişi kendi hayatını, yaşadıklarını ve sorumluluklarını daha iyi bilir.. O yüzden herkes beklentisine göre hareket etmeli ve en başından konuşmalı. Keyifli geceler..
Ya gerçekten çok seviyor ve ciddi düşünüyor. Bu yüzden de sevgili, flört gibi toplara girmek istemiyor. Ya da kalbi, ruhu ve zihni hasarlı. Henüz kendine bile gelememişken sevdiğine gidemiyor ☯️
Cevap
15Cevap
Seven biri eğer ilişki istemiyorsa muhtemelen eski ilişkisinden sonra yeni bir ilişkiye heves ve inancı kalmamıştır. Farklı ihtimaller de var mesela bağlanmaktan korkmak, kendine güvenememek gibi. Herkes ilişki yaşayacak güç ve psikolojik sağlamlıkta olmayabilir buna cesaret edemeyebilir. Sevmek yeterli gelmiyor herşeye maalesef
Ywteri kadar sevmiyordur. Kalbi kırılmıştır ve orada kalmıştır. Eğer eskiyi unutmuş olsa yeni bir ilişkiye başlamakta tereddüt etmez.
Selamlar,
Sevmediği için istemez zaten. bir insan seviyorsa zaten kendinden emin demektir. bu yüzde de daha çok kız ile flörtleşiğim ama sevgili olmayalım ya da ilişkimiz olmasın diye düşünüyor da olabilir. eğer bir kişi yeni ilişkiden çıkmışsa zaten hemen birini sevemez seviyorsa da zaten eski ilişkisini unutmuş demektir. bunun dışında eğer korkuyorsa ya da duyguları karışık durumdaysa da aynı şekilde ilişki istemeyebilir.
İlişki demek bir nevi sorumluluk demek insan yaşadıklarından dolayı yeni bir ilişkiye adım atmaktan korkabilir. Bana göre bir risktir sonunu nereye varacağını bilemediğin ve neler yaşayacağını öngöremediği için böyle bir adım atmıyor olabilir insan.
Başka bir seçene ise sevgisine karşılık bulamayacağından endişe ediyor olabilir. Fakat risk almayarak bana göre de yaşanması muhtemelen en güzel duyguların önüne geçiyor böyle davranan insanlar.
Aslında biraz saçma o insanı seviyorsun fakat ilişki yaşamak istemiyorsun. Birini sevmek, onunla birlikte zaman geçirmektir. O duyguları karşılıklı yaşamaktır. Bu biraz platonik gibi bir şey mi desem, sevipte ilişki istememek çok manasız. Kendine özgüveni olmayan, ilişki yürütemeyenlerin bahanesi. Başka da mazareti olamaz. Resmen saçmalık.
Cinsel ilişki mi? İstemez çünkü sevdiğini obje olarak görmez gerçekten seven evlenince girer hadi evlenmeden girdi giyelim sonra evlenir sahip çıkar
Cinsel değil normal ilişki
Evet istemeyebilir. Sorumluluk almaktan korkuyor olabilir ya da kendisinin değer görülecek sevilecek biri olmadığını düşünüyor olabilir. Yani birçok nedeni var
Yolunu yapıyordur kendisi isteyen taraf olmasın diye güven kazanıyor duyar kasıyor bence her erkek ister ama sapık gibi görünmek istememek için
O kişi benim işte... Şu an birini deli gibi sevsem, değer versem bile ilişkiye hazır değil ruhum... Çok yorgunum, gönlüm bir başkasına ait olamayacak kadar hasarlı...
Seven insan ilişki istemez? Seven insan aşık olur düşkün olur değer verir
Sevdiği kadını üzecek en ince ayrıntıya bile girmez
Şartların uygun olmadığını düşünüyordur. Belki aralarında maddi manevi farklılıklar vardır. Gönül evet desede mantık hayır diyordur.
İlişkiden kasıt nedir
Manitacılık işleri
@DorothyBabe kesin
@Universe99 tamam senin için seks olsun, seni mi kırcaz
@DorothyBabe sen farklı mı düşündün sanki 😂
@Universe99 Kankacım ben senin aksine cinselliği ayıp bir şey olarak görmüyorum. Onu sormak istesem cinsel yaşam kategorisine atarım😂 utanmam yani
@DorothyBabe şimdi oldu o zaman istemiyorsa aklında başka biri vardır unutamadığı olabilir ya da seni cepte görüyordur yanımda dursun boş kalmıyım diye yoksa sahip olduktan sonra değer bitiyor sahip olduklarının pek değeri bilinmiyor da biz insanoğlunda
Henuz erkendir bir iliskiden çıkmıştır baska bir iliskiye hazir değildir guvenemiyordur zamana ihtiyaci vardır
Olabilir. Mantıklı gelmiyordur, sonunun kötü bilecegini görebiliyordur ve terk edilmekten korkuyodur. Her şey olabilir
Saçma bence seviyorsa neden sadece takılmak istesin ki
Ne bileyim ben sevenler bence birlikte olsun ayrılmasınlar da
Sevip ilişki istemez çünkü ilişki olunca bazen o kıpırtı heyecan bitiyor büyüsü bozulmasın diyor insan
Çünkü bir kadını sevip diğer kadınları kendisinden mahrum edecek kadar vicdansız ve karaktersiz olmak istemiyorlar
Asıl Seven insan ister. Sevmeyen insan nasıl istesin🤔
Seviyor gibi davrandığı içindir
Sorumluluk istemiyor olabilir.
İstemeyebilir uğraşası yoktur
Olabilir
ayrılma korkusu
İstedkm
Korkuyordum
adı üstünde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?