Arkadaşlar bir sene önce bir çocuk takip isteği göndermişti. Ben de baktım, düzgün biri, kabul ettim. Ara ara nasılsın vs. gibi yazıyordu. Ben daha önce evlilik yaptım, o da yapmış ayrılmış ama ben tekrar evlilik düşünüyorum, bunu biliyordu. İşi gücü yerinde, düzgün biri. Bugün bana, niyetin ciddiyse ben seninle bir yola çıkmak istiyorum, dedi. Şaşırdım çünkü bu zamana kadar ara ara konuştuk ama bu tarz bir şey konuşmadık. Ne değiştirdi fikrini, dedim. O da uzun zamandır gözlemliyorum seni, doğru kadın sensin benim için, dedi.
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle bir karar aşamasında olmak insanı hem heyecanlandırır hem de düşündürür, değil mi? 😊 Instagram üzerinden bir yıl boyunca ara ara konuşup sonra bu kadar net bir adım atması, onun niyeti konusunda ciddi olduğunu gösteriyor olabilir. Hayatta böyle sürprizler de olabiliyor. Bence sen de kendi iç sesini dinle ve ona bir şans verip daha yakından tanımayı düşünebilirsin. Sonuçta ilişkinin temelini atmak için birbirinizi iyi anlamak çok önemli. Kalbin ne diyorsa onu takip et canım. ❤️