Eşim nişan döneminde arkamda durmadı, üstüne Instagram’da kızlarla yazışmış; bu evlilikte boşanma mı yoksa bir şans daha mı vermeliyim?

Eşimle evliliğimin 8. ayındayım. Çok zor bir nişan süreci geçirdik. Eşimin ailesi aşırı sıkıntılar çıkardı. Eşim arkamda durmadı o dönem. Nişanda babama parmak sallandı vs. En son ben nişanlıma ayrılacağım deyince ailesine her şeyi ben yapacağım diye rest çekti. Ben ona rağmen konuyu uzattım. Eşimle her gün senin ailen şunu yaptı. Arkamda durmadın o zaman falan diye söylendim. En sonda biz evlendik. Ben eşimin instagramı yok diye biliyordum. Evliliğimin 6. ayında eşimin instagramı olduğunu ve nişanlıyken kızlarla yılışık mesajlaştığını, evlenince de önceden yılışık konuştuğu 2 3 kıza mesaj attığını, konuyu uzatınca kızlar da eskisi gibi konuşmaya çalıştığını düşünüp senin eşin bunlara kızmıyor mu diye yazdığını gördüm. Ben de evi terk ettim. Baba evine geldim. Çok yalvarıyor. Neden yaptın diye ısrarlı sorduğumda sıkıntılı dönemlerimizde ben senin arkanda durmama rağmen biz senle her gün 5 saat tartışıyorduk. Daraldım o dönem. Yanlış yaptım. Allah peygamber şahidim daha olmayacak diyor. Ben boşanma davası açmayı düşünüyorum. Sizin fikriniz nedir
Eşim nişan döneminde arkamda durmadı, üstüne Instagram’da kızlarla yazışmış; bu evlilikte boşanma mı yoksa bir şans daha mı vermeliyim?