2014 ün Aralık ayında kullandığım 6 GB sınırlı Vodafone Net i ev telefonunu kapattırmak istediğim için yalın internet e çevirmeye karar verdim. Bunun için müşteri temsilcileri aracılığı ile başvuru yaptım. Bugün 2015 in Mart ayındayız hala geçişim sağlanmadı, abartısız söylüyorum eminim kayıtlarında çıkar 100 ü geçmiştir aradığım.
Her arayışımda farklı bir sorun öne sürüp onlarca işlem yaptırdılar, işlemleriniz hızla sona erecektir dediler aciliyet belirttik dediler falan dediler filan dediler alttan girdiler üstten çıktılar ama 3 aydır bir geçiş sağlayamadım. Mağdurum sinirliyim,
Şikayetvar. com a şikayet yazdım onunda bir etkisi olmadı ne arayan var ne soran, bunların hakkından gelecek yakalarına yapışacak en etkili yöntem nedir, ne önerirsiniz?
Her arayışımda farklı bir sorun öne sürüp onlarca işlem yaptırdılar, işlemleriniz hızla sona erecektir dediler aciliyet belirttik dediler falan dediler filan dediler alttan girdiler üstten çıktılar ama 3 aydır bir geçiş sağlayamadım. Mağdurum sinirliyim,
Şikayetvar. com a şikayet yazdım onunda bir etkisi olmadı ne arayan var ne soran, bunların hakkından gelecek yakalarına yapışacak en etkili yöntem nedir, ne önerirsiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
btk'ya şikayet etmelisin. bak nasıl yola gelirler.
link de atamıyorum ama https:// tuketici. btk. gov. tr/
teşekkür ederim, az önce denk geldim o siteye ama tereddütte kalmıştım bu konuyla ilgilenirlermi diye. Birde oraya şikayet edeyim bakalım :)
Rica ederim. Devlet kurumu zaten, tüm iletişim firmalarını buraya şikayet edebilirsin. Türk Telekom'un az kulağını çekmediler ^^
Hemen harekete geçiyorum. Valla resmen dalga geçme boyutuna getirdiler olayı, bu firma koçnet ken mükemmel hizmet veriyordu, nezaman vodafone satın aldı valla hizmet denen birşey kalmadı.
0312 294 94 94 nolu btk bilgi ve ihbar hattı da varmış, bunu da değerlendir mutlaka.
Siteye üye olup uzun uzun şirketin vurdumduymazlığını aylardır beni oyalayıp nasıl dalga geçtiklerini yazdım. 3 aydır ben onların peşinden koşuyorum, az da onlar benim peşimden koşsunlar bakalım. Siteyi şöyle bir inceledim gayet etkili bir siteye benziyor, şirkete soruşturma açma yetkileri bile varmış. Hoşuma gitti.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!