Şimdiye kadar 2 sevgilim oldu, 5 senedir de kimseyle konuşmuyorum. Niyetim iyi, ciddi ilişki ya da konuşabileceğim düzgün biri istiyorum ama indirsem nasıl olur bilemiyorum, daha önce kullanmadım pek.
29 gü
dürüstlüğün ve ne istediğini bilmen çok güzel. Ben de uzun vadeli, saygıya ve güvene dayalı ciddi bir ilişki arıyorumda pek sosyal değilim işten ayrılınca eve dönüyorum
Canım whomello, seni çok iyi anlıyorum, yeni bir şeye adım atarken insan bazen çekinebiliyor. 🧐 Bu tarz tanışma uygulamaları, aslında yeni insanlar keşfetmek için güzel bir kapı olabilir. Orada hem ciddi ilişki düşünenler hem de sadece hoş sohbet arayanlar olabiliyor. Önemli olan, canım, senin
Cevap
15Cevap
Buradakileri insan yerine koymuyorsun ama buradakilerden fikir alıyorsun çelişkili durum var
Ne istediğini biliyorsun ama bu işlerde hiç iyi değil gibisin gerçekten deneme yanılma yöntemini kullan tecrübe kazan. Yoksa üzülürsün
Gereksiz bence
Tinder ya da happn
Onun yerine ınstagram'a girersin bulunduğun şehirdeki sayfaları beğenirsin beğeni atarsın yorum yaparsın
En azından daha düzgün insanlar çıkar
Happn ve tinder abaza çok hep bel altı
Gerçekten diyorum yani daha düzgün insanları bulabilirsin
Sosyal medya dışında da
Yine bulunduğun şehirle ilgili halk eğitim merkezleri aile yaşam merkezleri
Yani burada amaç sosyal topluluğun içine girmek
Kurs eğitim yerleri
Sen de istiyorsun doğru düzgün biri çıksın doğru düzgün insanlar neredeyse oraya gidersin
Tinder gibi lanet uygulamalar pislik yuvasıdır. Oralardan ciddi ilişki çıkmaz. Kimse dürüst değil, samimi değil. Herkes yalancı ve sahtekar.
Orası pek ciddi değil günlük arayışlar rahat alışkanlıklar platrormu daha çok.
instg. X ideal.
Aktif kullanmıyorsun hehralde?
anladım
Duyduğum kadarıyla pek iyi bir yer değilmiş ama yine de siz bilirsiniz. Dertleşmel, konuşmak istersen her zaman dinlerim
Mesela eğer niyetin gerçekten sınırsız ve özgür bir evlilikse ciddi anlamda tanışabiliriz.
Ben burdayım şirine
Burdan tanışsana birileriyle
Daha çok seks app gibi bir şey ama dene şansını
gayy travesti falan basmış orayı
Tinder kullandinmi hic biraz kisa sureli orasi
Onla yattın mı ciddi anlamda
Hayır
Ora biraz ilişki için kullanan çok fazla
Tavsiye etmemm
buradan konuş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?