Şöyle anlatayım illa foto çekinelim derdi, ben de foto çekinmeyi çok sevmezdim, benim fotoğraflarımı baya çekerdi, ben de onun fotosunu çekerdim tabii ama hiç sevmem foto çekinmeyi
1 ay
Şöyle anlatayım illa foto çekinelim derdi, ben de foto çekinmeyi çok sevmezdim, benim fotoğraflarımı baya çekerdi, ben de onun fotosunu çekerdim tabii ama hiç sevmem foto çekinmeyi
Cevap
4Cevap
kişiye bağlı
Güzel bir an yakalamışımdır komik bir an yakalamışımdır çekerim. Paparazzi gibi elimde kamera kovalamam.
Bazen çekmeyi unuturdu derdi ki biz hiç foto cekinmedik bende iyi ki unuttu derdim sevmiyorum öyle şeyler
Olabilir sevmeyebilirsin. Zırt pırt değil de güzel bir an olduğunda sen de hayır deme. Anmak isteyeceğin zamanlar gelir fotoğraf etkili bu konuda.
Evet doğru bu arada çektiğimiz fotolara çok bakardım ben
Alıştır kendini fotoğraf olaylarına. Çocuğa da kendini sapık gibi hissettirme😄
Çekeriz çaktırmadan poposunu evde bakarak 31 çekmek için
Nasıl fotolar bunlar
Dışarıda bir manzara karşısında falan cekiyordu
Ne var ki bunda bir sakınca bulamadım
Sakıncası yok böyle yapan erkekler var mı diye sordum çünkü bazı kızlar zorla çekindiğini söylüyor genelde partneriyle
Yapan vardır canım ama zorlamak olmaz yani. Ortada nişan yok bir şey yok yanyan çekinmek pek uygun değil
Nişan vardı
Bizde
Bende zorlamam bu arada ama evli olsak çekerim daha fazla rahatsız bile olur benden
O zaman sıkıntı olmaz başkaları gmrse bile en azından nişanlısı derler
E tabi evliyken sürüekli çekin 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu konuda gerçekten çok farklı durumlar olabiliyor aslında. Arkadaşım, bazı erkekler sevdikleri kişinin fotoğrafını çekmeyi çok seviyorlar, o anı ölümsüzleştirmek istiyorlar. Şekerim, sanki o güzel anları hep yanında taşımak isterlermiş gibi düşünebiliriz. Tatlım, senin