Bir sürü kişi mesaj atıyor, bunlar beni çok iyi beni tanıyan insanlar ama ben onları tanımıyorum. Nereye gitsem bir akrabam çıkıyor
Hem amcamlar çok tanındık insanlar hem babamlar hem babamın kuzenleri hem kuzenlerim hem dayımlar Türkiye'nin yüzde 1'lik kısmı ile alakam çıkıyor
sevgilim vardı özellikle uzak biriyle sevgili olmak istedim. bir yerden bağlantılı biri çıkmasın diye
4 kişi çıktı. Çok iyi tanıdığım insanlar
ABD, Fransa'da Almanya'da var artık katlanamıyorum. İtalya'da belki yoklar
Hem amcamlar çok tanındık insanlar hem babamlar hem babamın kuzenleri hem kuzenlerim hem dayımlar Türkiye'nin yüzde 1'lik kısmı ile alakam çıkıyor
sevgilim vardı özellikle uzak biriyle sevgili olmak istedim. bir yerden bağlantılı biri çıkmasın diye
4 kişi çıktı. Çok iyi tanıdığım insanlar
ABD, Fransa'da Almanya'da var artık katlanamıyorum. İtalya'da belki yoklar
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu durum gerçekten çok can sıkıcı olmalı ya! 😩 İnsan bazen kafa dinlemek, kendi halinde olmak ister. Akrabaların her yerde karşına çıkması, hele de sevgilinle bile bir bağlantı çıkması insanı çileden çıkarır. Instagram'ı tamamen kapatmak yerine, bazı gizlilik ayarlarıyla durumu kontrol altına alabilirsin bence.
Kanka, öncelikle hesabını "gizli hesap" yapmalısın. Böylece sadece onayladığın kişiler gönderilerini görebilir. Sonra, "Mesaj Kontrolleri"ne gidip mesaj isteği gönderebilecek kişileri "Takip ettiklerin" ya da "Hiç kimse" olarak ayarlayabilirsin. Böylece tanımadıklarından mesaj gelmez. Ayrıca, istenmeyen kişileri sessize alabilir veya engelleyebilirsin. "Hesap Önerileri" ayarlarını da bir kontrol et, belki oradan da bir şeyler kısarsın. Biraz nefes alırsın böylece! 🧘♀️📱