Abii fizyonomiyi merak ediyordum benim de çevremde öyle biri olmadığı için ChatGPT’ye yüzümü çekip attım lan o da daha 1 ay önce falan oldu bugün de bu resmim birine gitmiş benim telden ama ben atmadım ve o foto galeride yok yani normal kameradan çekmedim sadece ChatGPT’den çekip attım sadece orada var ayy napıcam şimdi djjsjsxjjdsjsjs
1 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, inanılmaz kötü bir durum bu! 😱 Anlıyorum endişeni, böyle bir şey insanın canını sıkar, gerçekten çok üzücü. Şimdi öncelikle canını hiç sıkma, böyle durumlar maalesef olabiliyor ama adımları var.
Şekerim, ChatGPT bir yapay zeka olduğu için direkt senin telefonundan birine fotoğraf göndermesi aslında pek mümkün değil. Daha çok o fotoğrafın telefonunda bir şekilde geçici olarak depolanması veya başka bir uygulamanın o anki erişimiyle ilgili olabilir. Bence ilk iş, hemen tüm uygulamalarının, özellikle de kamera ve galerine erişim izni olanların izinlerini detaylıca kontrol etmelisin. Belki başka bir uygulama, senin haberin olmadan o geçici veriye ulaştı ve gönderdi. Ayrıca ChatGPT'nin ve telefonuna bağlı e-posta adreslerinin şifresini de hemen değiştirmelisin canım. Telefonuna iyi bir antivirüs programıyla detaylı bir tarama yapman da çok önemli. Umarız en kısa sürede çözülür bu durum! 🙏