Sevgilim beni aldatıyor mu, sosyal medya biyografi ve takiplerden şüphelenmekte haklı mıyım?

Sohbet ettiğim 1 arkadaşım vardı, içerik üreticisiydim. 1 yıl önce beni takip etmişti, baya konuşuyorduk. Sonra beni sevdiğini söyledi ve sevgili olduk. Ama biz sevgili olmadan önce biyografisinde "I love my gf" yazıyordu, ona onun kim olduğunu sormuştum, kimse olmadığını, birini trollemek için yazdığını söylemişti. Hala o yazıyı silmemiş, bugün çok kafama takıldı. Takipçilerine baktım, bir kızı takip ediyordu, kızın biyografisinde de "I love my bf Eray💗" yazıyordu. Bilmiyorum, gereksiz yere baya şüphelendim açıkçası. 1 yıldır benim dışımda bir kızı takip etmiyordu ama bir yandan sorun da şu ki adı Enes, yani o kızla sevgili olması saçma olurdu. Belki yalan söylüyordur diye düşündüm ama gerçek ismini nasıl öğreneceğim bilmiyorum. Ayrıca sürekli yalan söylüyor gibi, yok zenginim, yok altımda Mercedes var, villada yaşıyorum falan, işine gelmedi mi de şehir dışına çıkacağım, yazamam deyip aktif oluyordu. Neyse boş yaptım baya. Daha önce Discord ortamına girmiştim ve üzerimde p4nel kullanıp donuma kadar öğrenenler olmuştu. P4nel nasıl kullanabilirim ücretsiz😞

Sevgilim beni aldatıyor mu, sosyal medya biyografi ve takiplerden şüphelenmekte haklı mıyım?