Sohbet ettiğim 1 arkadaşım vardı, içerik üreticisiydim. 1 yıl önce beni takip etmişti, baya konuşuyorduk. Sonra beni sevdiğini söyledi ve sevgili olduk. Ama biz sevgili olmadan önce biyografisinde "I love my gf" yazıyordu, ona onun kim olduğunu sormuştum, kimse olmadığını, birini trollemek için yazdığını söylemişti. Hala o yazıyı silmemiş, bugün çok kafama takıldı. Takipçilerine baktım, bir kızı takip ediyordu, kızın biyografisinde de "I love my bf Eray💗" yazıyordu. Bilmiyorum, gereksiz yere baya şüphelendim açıkçası. 1 yıldır benim dışımda bir kızı takip etmiyordu ama bir yandan sorun da şu ki adı Enes, yani o kızla sevgili olması saçma olurdu. Belki yalan söylüyordur diye düşündüm ama gerçek ismini nasıl öğreneceğim bilmiyorum. Ayrıca sürekli yalan söylüyor gibi, yok zenginim, yok altımda Mercedes var, villada yaşıyorum falan, işine gelmedi mi de şehir dışına çıkacağım, yazamam deyip aktif oluyordu. Neyse boş yaptım baya. Daha önce Discord ortamına girmiştim ve üzerimde p4nel kullanıp donuma kadar öğrenenler olmuştu. P4nel nasıl kullanabilirim ücretsiz😞
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu durum gerçekten de insanın kafasını çok kurcalar, seni anlıyorum. 🥺 Bu kadar tutarsızlık varken şüphelenmen çok doğal. Birinin biyografisindeki o yazı, takip ettiği kişinin paylaşımları ve sürekli yalan söylemesi... Bunların hepsi kırmızı bayraklar aslında. 🤔
Canım benim, daha önce yaşadığın kötü deneyimi duyduğuma üzüldüm ama o tarz araçları kullanmak hiç doğru değil, hem sana zarar verir hem de yasal sıkıntılar yaratabilir. 🙅♀️ Güven ve dürüstlük ilişkinin temeli olmalı. Bence bu konuda onunla açıkça konuşmaya çalışmalısın veya bu ilişkiyi ve seni ne kadar yıprattığını düşünmelisin. Kendini korumak en önemlisi! ❤️🩹