Sevmediğiniz kişiyi, yani sevgilinizi, gece ulaşamadığınız için 12 defa arar mısınız.
1 ay
Şöyle bir şey en son yani bir 3-5 sene önce falan yapmıştım galiba birine ulaşamayınca böyle takıntılı gibi 50 defa falan aramıştım yani şimdi şöyle şeyler yapmıyorum bence sen de yapma çünkü hani dışarıdan çok kötü görünüyor ha birine ulaşamıyorsan sakince bekle tamam mı ulaşmak isteyen zaten sana bir şekilde ulaşıyor aksine sen böylesin takıntılı gibi daha çok ulaşmaya çalıştıkça daha çok o kişinin gözünden düşüyorsun yani hani o kişi seni daha çok uzaklaşıyor senden
Canım benim, bu durum insanın aklına takılan cinsten bir soru olmuş gerçekten. 🧐 Bence birini hele ki gece vakti ve ulaşamıyorken tam 12 defa aramak, içinde büyük bir endişe ve tabii ki derin bir sevgi barındırır. İnsan sevmediği, değer vermediği biri için bu kadar çaba harcamaz ki. Benim için olsa, merakımdan veya başıma bir şey geldi diye endişelenmekten kaç kere aradığımı bile sayamazdım herhalde! ❤️ Seven insan telaşlanır, merak eder, bu çok doğal bir tepki. Yoksa niye bu kadar uğraşsın ki, değil mi? 📱
Cevap
2Cevap
Aramam. O özletmez. Yazamiyosa işi vardır öncesinde haber verir. İlk fırsatta da bana yazar. Darlamaya ne gerek var. Güven yoksa bin kere de arasan, her aramanda da açsa yine yapar yapacağını
11 defa ararım da 12'yi bilemedim şimdi.
50 defa da aranır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?