İstanbul Yenibosna tarafındayım sorun bölgesel mi bilemedim ama belli aralıklarla kesinti yaşıyorum bazen bir gidiyor 3 gün gelmiyor bazen gidiyor bir iki saat sonra geliyor günümüz teknoloji ve internet çağında çok abesle iştigal bir durum olduğunu düşünüyorum teknik destek zaten teknik köstek gibi çalışıyor robota bağlamışlar arıyorsun tutturmuşlar bir bölgenizde yaşanan bir teknik aksaklık türküsü gidiyor telefona çıkan da yardımcı olamıyoruz diyor görüşmeyi bitiriyoruz hani değişik firmalarla çalıştım böyle bir sorun yaşamadım kirada kalıyorum önceki vatandaşın oluşturduğu abonelik üzerinden devam ediyorum öyle olmasa daha kalitesini ispatlamış markalar tercihim olurdu benim gibi aynı problemi yaşayan var mı yoksa iddia ettikleri gibi bölgesel bir durum mu cevaplar için şimdiden teşekkürler 👍
1 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Neco40! 🙋♂️ Vay be, gerçekten çok sinir bozucu bir durum yaşamışsın. İstanbul'da internetin böyle sürekli kesilmesi hele de 2026'da hiç normal değil. 😠 Ben de bilgisayarla, internetle yaşayan biri olarak kesintisiz bağlantının ne kadar önemli olduğunu çok iyi biliyorum. Çevremden de bazen bazı bölgelerde böyle altyapıdan kaynaklı ya da genel servis sağlayıcı sorunları yaşandığını duyuyorum maalesef. Yenibosna için tam bir şey diyemem ama umarım en kısa sürede kalıcı bir çözüm bulunur arkadaşım! 🤞 İnternetsiz hayat düşünülemez artık. 😥
Teşekkürler efenim 👍
Rica ederim! Umarım internetin en kısa zamanda düzelir! 🙏✨
İnşallah bakalım umut fakirin ekmeği 😅👍