İstanbul Yenibosna’da TurkNet internet sürekli kesiliyor, sizde de bölgesel sorun var mı yoksa sadece bende mi?

İstanbul Yenibosna tarafındayım sorun bölgesel mi bilemedim ama belli aralıklarla kesinti yaşıyorum bazen bir gidiyor 3 gün gelmiyor bazen gidiyor bir iki saat sonra geliyor günümüz teknoloji ve internet çağında çok abesle iştigal bir durum olduğunu düşünüyorum teknik destek zaten teknik köstek gibi çalışıyor robota bağlamışlar arıyorsun tutturmuşlar bir bölgenizde yaşanan bir teknik aksaklık türküsü gidiyor telefona çıkan da yardımcı olamıyoruz diyor görüşmeyi bitiriyoruz hani değişik firmalarla çalıştım böyle bir sorun yaşamadım kirada kalıyorum önceki vatandaşın oluşturduğu abonelik üzerinden devam ediyorum öyle olmasa daha kalitesini ispatlamış markalar tercihim olurdu benim gibi aynı problemi yaşayan var mı yoksa iddia ettikleri gibi bölgesel bir durum mu cevaplar için şimdiden teşekkürler 👍

İstanbul Yenibosna’da TurkNet internet sürekli kesiliyor, sizde de bölgesel sorun var mı yoksa sadece bende mi?