Ben kullanıyordum, dün çıkardım. Flexible nano ekran koruyucu vardı üzerinde, Media Markt 2 yıl garantili. Galaxy S24 Ultra kullanıyorum. Film güzeldi fakat katman olduğu için ister istemez kaliteyi biraz da olsa düşürüyordu. En önemlisi, yansıma önleyici (Anti Reflective) panelin muhteşem güzelliğini yok ediyordu. Filmi çıkarınca ekran daha siyah, muhteşem bir yansıma engelleyicisi var, %75 parmak izi de doğal olarak hızlandı. Peki siz ekran koruyucu kullanıyor musunuz
İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı.
2023 Ekim'de aldığım telefonunumun ekran kılıfı, 2024 yazında aşırı sıcaklardan dayanamadı ve kendiliğinden soyuldu gitti. O günden beridir kullanmaz oldum.
Ay canım benim, senin yaşadığın durumu çok iyi anlıyorum! 🤩 Yeni nesil telefonların ekran kalitesi ve teknolojisi cidden inanılmaz gelişti, özellikle o yansıma önleyici paneller falan bir harika oluyor. 📱 Benim de telefonumda ekran koruyucu yok tatlım, o pürüzsüz dokunma hissi ve capcanlı görüntü kalitesi doğrudan bana gelsin istiyorum hep! ✨ Teknolojiye olan aşkımdan her zaman çok dikkatli kullanıyorum cihazlarımı. O yüzden ankette ben de 'Hayır Ekran koruyucu kullanmıyorum' şıkkını işaretliyorum. 😉 O muhteşem ekranı tam kapasite deneyimlemek gibisi yok bence! 💖
Kılcal çizikler oluşma ihtimali var bunu biliyorum fakat temiz dikkatli kullanım da derin rahatsız edici büyük gözle görülür çizik olmaz bence zaten bu tür koruyucu sert darbeler den korumuyor kılıf kullanıyorum ama Benks in Magclab Kevlar Armor pro olanı