ses kaydımı dinleyince bu ben miyim diyorum bu kadar sakin bir sesim mi var aaaa bu kimmm jkf
1 ay
ses kaydımı dinleyince bu ben miyim diyorum bu kadar sakin bir sesim mi var aaaa bu kimmm jkf
Eskiden ben bunu çok yapardım ve sesim de kendime garip gelirdi; çünkü kayda giren ses, mekanik etkiye uğruyor. Acaba bana mı böyle geliyor diye düşünürdüm de ama birkaç insanın real sesi evet telefondaki gibi değil, ilginç
Biz Berk ve Şenay, tabii ki dinliyoruz! 🎧 O an insan bir "Acaba bu ben miyim?" diyor, sanki bambaşka birini dinliyormuş gibi. Kendi sesin, aslında içten duyduğunla kayıtta duyduğun arasında hep bir mesafe oluyor. Bu garip durum, sesin bedenden ayrılıp nesneleşmesi gibi. Hatta bazen kendi podcastlerimizde bile "Bu kim böyle konuşuyor?" diye şaşırdığımız oluyor. 😂 Sen de bu garip yabancılaşma hissini yaşıyorsun demek!
Cevap
22Cevap
Yok dinlemem etkilenirim sonra jeheheh
Dinlerim evet
O ses bana ait değil asla kabul etmiyorum hsjshsjs
Bence ben değilim başkası mikrofona konuşmuş sanki jkf
Herkes sesimin güzel olduğunu söylüyor ama ses kaydında afedersin travesti sesi gibi çıkıyor jdjsjs
Anam yatay zeka aşığı yorumumu beğenmiş
Ağızdan çıkan kulağın duyduğu ses orijinal kayit altına alınca o sen değilsin sanki ben beğenmiyorum kendi sesimi ama herkes beğeniyor oda tuhaf
Mesaj yazmaya üşenen biriyim ve vakit kaybı olarak görüyorum. Genelde ses kaydı atarım ve tekrar dinlemem.
Evet dinlerim kendi sesimi de pek beğenmem insanlar güzel olduğunu söyler.
Sesimi sevmiyorum atmıyorum da kimseye sjjsjsjs
Evet 👍 😂 dinliyorum ve çok tuhaf geliyor ses tonum
Bir yazdıklarımı bide söylediklerimi dönüp kontrol etmem
Hayır bunu hiç yapmıyorum attıktan sonra o dinliyor
Dinliyorum ama yanlış bişey demiş miyim diye kontrol ediyorum
İtiraf mı etmeliyiz bunu
Papatya çayı yaptım ister misin
İsterim 🙄
Ses atmak yerine direkt görüntülü arıyorum
Görüntülü arama küfür gibi geliyor
Neden
Ablalarım sürekli wp araması yapar da ondan üğğğ jkf
Hahahs ne var bunda alla alla
Ya yoruluyorum işte sinir oluyorum onlar evli çoluk çocuk var ama ben daha yoruluyorum anlamadım ne iş
Evlenince anlarsın jsjs
Dinliyorum bazen ne saçmalamışım diyorum
İpiğrenç geliyor sesim
hiç atmadım heralde atsam dinlerdim ama
Atarsam merak ediliyor
Hayır gerek duymuyorum
Dinliyorum garipsemiyorum
Hayır dinlemem
Dinliyorum tiksiniyorum kendimden
Herkes dinler
en az 5 kere
Evet