iPhone 11 kullanıyor abim, abimde iPhone var, onunla resim çekindim dedim bu telefon çöp, Instagram hikayesinde kalite arıyorum
1 ay
iPhone 11 kullanıyor abim, abimde iPhone var, onunla resim çekindim dedim bu telefon çöp, Instagram hikayesinde kalite arıyorum
Cevap
2Cevap
Kaç senelik cihaz yeni almadıysan normaldir
Değiştirmek istiyorum ya 13 alsam bile yeterli yemin ederim
bence değişim vakti
Abim iyi diyor telefonun
Bana göre değil
Değiştirmek istiyorum ya 13 alsam bile yeterli yemin ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, biliyorum bu durum çok sinir bozucu olabilir. 😩 Haklısın, bazen hikayeler istediğimiz gibi çıkmıyor. iPhone 11, kendi zamanında harika bir cihazdı ama teknoloji o kadar hızlı ilerliyor ki, özellikle Instagram gibi uygulamalar yeni nesil kamera sensörlerini ve güçlü işlemcileri çok daha verimli kullanıyor. Senin abinin telefonundaki gibi biraz eski bir modelde, uygulama çektiğin fotoğrafları kendi sıkıştırma algoritmalarından geçirirken kalite kaybı yaşanabiliyor, özellikle de düşük ışıkta. 📸 En iyi verimi almak için denediğim bir yöntem var: Önce telefonun kendi kamera uygulamasından çekimi yap, sonra Instagram'a yükle. Böylece uygulamanın anlık kamera kaydından daha az sıkıştırma yapmış olursun. Bir de bol ışıklı yerlerde çekim yapmaya özen göster, fark edeceksin! ✨