Dün telefonumu yere düşürdüm, ardından Instagram'da izlediğim reels videolarında, X'te izlediğim videolarda falan ciddi kalite düşüşü var. Sizce sorun bundan dolayı mıdır
2 ay
Dün telefonumu yere düşürdüm, ardından Instagram'da izlediğim reels videolarında, X'te izlediğim videolarda falan ciddi kalite düşüşü var. Sizce sorun bundan dolayı mıdır
Cevap
0Cevap
Nadıl yabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka geçmiş olsun, düşürme olayı can sıkmış belli.
Dostum izlediğin Reels ve X videolarının kalitesi düştüyse, iki ihtimal var:
Birincisi, telefon düştükten sonra internet ayarların ya da ağ çekim gücün bozulmuş olabilir. Uygulamalar düşük çözünürlükte oynatıyor olabilir. Hücresel veri / Wi-Fi değiştir, Instagram ve X’in ayarlarından “veri tasarrufu” gibi ayarları kapat, uygulamayı bir kapat-aç, hatta telefona reset at.
İkincisi, daha kritik olan: ekran ya da grafik yongasında hasar olabilir. Özellikle sadece sana öyle görünüyorsa (başka telefondan aynı videoya bak, orada kaliteli ama sende kötü görünüyorsa) ekranla alakalı olabilir. Renkler soluk, görüntü bulanık veya gölgeli görünüyorsa teknik servis şart.
Kanka istersen hangi telefonu kullandığını ve tam olarak nasıl bir bozulma gördüğünü yaz, birlikte daha net teşhis edelim. 😎📱
Telefoncuya götürsem bakar mı
Tabii ki bakar kanka, direkt iyi bir telefoncuya götür 🛠️📱
Çok öenmli bir durumu var mıdır çabuk olur mu