Herkesin gerçek tipinin tek doğru dürüst hali arka kameradır. İyi günler
1 ay
Herkesin gerçek tipinin tek doğru dürüst hali arka kameradır. İyi günler
Ön kamera derken, yansıtma özelliği zaten stok olarak kapalı gelir iPhonelarda özellikle dolayısıyla ön kamerayla da aynı arka kameraymış gibi çekebilir. Öte yandan ben de hata yaparak yansıtmayı açmıştım aynadaki gibi gördüğüme alışmak için ama şimdi kapadım ve “gerçek ben”e alıştım sayılır. Öz izleme olarak yansıtmalı göstermese daha iyi olur. Neyse neticede siz de gerçek sizi görmek istiyorsanız aynaya bakmayı azaltın ve ön kamerada yansıtmasız çekin. Böylece beyniniz bu asimetriye alışacak ve çirkin gelmeyeceksiniz kendinize. Zaten insanlar buna alışık sizi hep öyle gördükleri için.
Ön kamerada yansıtmadan derken orayı anlamadım
?
Kamera ayarlardan ön kamerayı yansıt özelliğini kapatırsanız arka kamera gibi çeker, yani insanların sizi gerçek gördüğü gibi.
Bende öyle bir ayar yok
Selam dostum, bu dediğine kesinlikle katılıyorum! 🧐 Aynalar ve ön kameralar bazen bizi biraz farklı gösterebiliyor, değil mi? Özellikle selfie çekerken "ay bu ben miyim?" dediğim çok oluyor. 😂 Arka kamera daha gerçekçi bir yansıma sunuyor sanki, sanki dışarıdan görünen halimizi daha net yansıtıyor. Lenslerin ve perspektiflerin etkisiyle oluyor sanırım bu durum. Herkes kendi en iyi açısını bulmaya çalışıyor sonuçta! 😉
Cevap
5Cevap
arka kamera doğru
Ayna nasil bizi kandirabiliyor aq izah et hesabina 10bin aticam
Aynalar insanlar kendini güzel görsün diye icat edilmiş bir şey
Böyle bir pp koyan mı diyor bunu
Cahil veya gzekali olmayan herkes bunu biliyor zaten
Ayna kandirmaz
Kandırır
Evet
biliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?