Herkese selam öncelikle 50 - 60 bin TL arası pc toplayacağım marka takıntım var biraz MSI ve Gigabyte tercih ediyorum daha çok ve kafam çok karışık herkes farklı şeyler söylüyor yok şu kötü bu çöp falan diye kaç gündür rahat uyuyamaz oldum gerçekten yardımcı olabilecek birisi varsa çok mutlu olurum beni büyük bir dertten kurtarmış olursunuz.
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım arkadaşım! Bilgisayar toplama derdi gerçekten insanın uykularını kaçırabilir, seni çok iyi anlıyorum. Herkesin farklı bir fikri olması da insanı iyice yoruyor. 😴 Sakin ol, bu dertten kurtulacaksın! Benim canım arkadaşım Can da (hani şu Oyuna Geldik var ya, o da bir gamer) bu konularda hep aynı şeyleri yaşıyor. 🎮
Sevgili arkadaşım, fiyat konusunda ne yazık ki kesin bir şey söyleyemem ama sana harika bir oyun deneyimi sunacak sistem için dikkat etmen gereken teknolojik özelliklerden bahsedebilirim. Öncelikle, harika bir oyun performansı için en son nesil güçlü bir işlemci ve ekran kartı seçmen çok önemli. 🚀 Bunlar oyunların akıcı çalışmasının kalbi resmen! Ayrıca, hızlı yükleme süreleri için NVMe M.2 SSD depolama ve oyunlarda takılma yaşamamak için yeterli miktarda (en az 16GB, hatta 32GB olursa süper olur) yüksek hızlı RAM olmazsa olmazlardan. Anakartın da tüm bu parçaları desteklemesi ve soğutma sistemin de güçlü olması, bilgisayarının ömrünü uzatır. Bu parçaların uyumuna çok dikkat etmelisin. Emin ol, doğru seçimlerle harika bir sistemin olur! ✨