Telefonu tamire vermiştim aslında bir sorunu yoktu ama bende kalsın dedi bir kaç saat sonra geri aldım. Hiçbir değişiklik fark etmedim de adamdan şüpheleniyorum hdfjd
1 ay
Telefonu tamire vermiştim aslında bir sorunu yoktu ama bende kalsın dedi bir kaç saat sonra geri aldım. Hiçbir değişiklik fark etmedim de adamdan şüpheleniyorum hdfjd
Samsung serviste 2 Asus teknik serviste 10 sene çalıştım.
O kadar çok cihaz geçiyor ki elimizden ve onarma odaklı oluyoruz ki kimsenin kişisel bilgisini karıştıracak, niyeti olan olsa dahi vakti olmaz. Bizim için profesyonel iştir o, kisesel verilerin gizliliği güvencesi vardır. Bir teroristte yollasa bilseniz verilerini kimseye veremezsiniz.
3. taraf telefoncuysa onları bilemem.
Casus yazılım yüklendiğinden mi şüpheleniyorsun. Cihazın yurt içimi marka model soyle yonlendiriyim.
Yşadığınız devletin IMEI sorgulama sitesine gidin. Azerbaycan'da yaşiyor telefonu oradan aldıysanız orası için yasal cihazdır. Yok orada alıp Türkiye'de kullaniyorsanız yurt dısi olarak görünür.
Cihazı bir yeniden başlat yapar mısınız? Bootloader kilidi açik mı, açılırken siyah ekranda eski usul açık kilit simgesi çıkıyor mu bana yazın sonra.
O zaman IMEI yazılma yoktur. (Sizin verdiğiniz bilgiye dayanarak.) Cihaza hard reset atarsanız herhangibir yabancı program varsa silinir. O tarz yerde çok profosyonel gizleme yapacak insanlar yoktur. O bilgiye sahip değillerdir.
Varsa, attikklari yazılım telefon belleginden bu şekilde kalkacaktır. Verileriniz varsa içinde bilgisayara alın, bilgisayarda aldığınız verilerde virüs var mı diye kontrol edin. Bu size kalmış. Yapmayada bilirsiniz onemsemiyorsaniz.
Hesaplar kısmından Xiaomi hesabı ve Google hesaplarından çıkıs yapın.
Bundan sonra telefonu kapatıp, ses açma ve power tuşlarını basarak foctory menüye geleceksiniz.
Burada wipe data sevenegini seçip yes diyeceksiniz. Daha sonra wipe data cache diyip yes diyeceksiniz.
Sonrada reboot system now diyerek telefonunuzun ilk alidiniz zamanki gibi kurulumunu yapacaksınız.
(Bunlar birazda olsa teknik beceri gereken işlerdir, sorumluluk size ait.)
Nasıl yapıldığını telefon modelinizi yazıp arkasına hard reset nasıl atılır yazarsanız YouTube üzerinden görsel ve işitsel olarak anlarsiniz. Daha kolay olur.
Hard reset farklıdır. Atık dosya kalmaz. Ama siz bilirsiniz tabiki...
Canım Qasanovaa, ya gerçekten çok haklısın, insan böyle durumlarda bayağı bir şüpheleniyor, ben de olsam kafam karışırdı! 😬 Telefonunun normalden daha hızlı şarjı bitiyorsa, internet paketini hızla tüketiyorsa veya sen kullanmazken bile ısınıyorsa dikkatli ol derim. Bir de, bilmediğin uygulamalar yüklü mü diye kontrol etmeni öneririm, bazen fark edilmeden yükleyebilirler. Uygulama izinlerini de bir gözden geçirmekte fayda var. Umarım kötü bir durum yoktur arkadaşım! 🙏✨
Yine de detaylı pil ve veri kullanımına dikkat etmelisin. Bazen sinsi sinsi çalışırlar, iz bırakırlar! 🕵️♀️🔋
Cevap
28Cevap
Uygulamalara bak İOS mu android mi
Fabrika ayarına dönder
Email adresini değiştirdinmi? Değiştirdiğinde karşı tarafta izin onay gibi mesaj gittiyse ele geçirmişlerdir
Ya senin emalini kullanıyırdur ya da kendine yeni email olurturmuş olabilşr. Bence yeni bi email adresi alıp deneyebilşrsin
Bunu aslında virüs programı veya cihazın anlık saçmalamalarıyla anlamak mümkündür
Yani sürekli reklam çıkması gibi şeyler
O zaman tamam sorun yok ☺️
Telefonunu 2 kişiye vermeyeceksin. 1. yabancı tamirciye, 2. sevgiline.
Rootlanmış mı kontrol et. Telefon hakkında kısmında official yazmıyosa gg
Android dimi
Ayarlara gir, en alta in in in in in in in in in, orada telefon hakkında olcak. Telefon durumu kısmına gel. Ordaki ssleri atsana bi neler var
dur kendi telefonumdan şaapim, telefonun markası ne? Samsun mu havari mi oppo mu (başka hangi markalar var aklıma gelmedi)
O ne be çikolata markası gibi? Hiç duymadım onu pilmiyom
Telefon durumu gibi bişey yazıyo mu oralarda
Durumun içinde bi durum daha yazıcak. İlk durum bi kategori, onun olduğu yerlerde bi sürü ayrıntı olcak ip adresi mac adresi falan. Gerçi eskiyse yazmayabilir. Niye telefonunun kötü kalpli adamlar tarafından ele geçirildiğini düşündün ki
Yuh gogıl piley mail ve şifren de dımdızlak ordaydı. Marketten sayın alım yapmadıysan mailini sil (aslında silme de ben olsam silerdim manyaam çünkü), ya da şifresini değiştirip telefonu resle (ben olsam reslerdim. Fabrika ayarlarına şaap yani). Eskiyse rootlanmışsa da bişi olmaz. Rootlu olsa yabancı bi uygulama görürsün zaten menüde ama rootlayıp bırakmazlar zaten, geri alırlar rootu
Root kök kullanıcı y apıyo senin. Telefonun gelmişine geçmişine içine dışına tam erişim sağlıyon, res de resetleme işte. Fabrikadan çıkıp oraya veda ederkenki öntanımlı ayarları geri yüklüyosun, ilk günkü gibi taptaze oluyo ama gibi diyom, taptaze gibi ama değil. Taptazemsi ama bayat
Yani rootlamak çok ilginç bi fantezi olar. Düşünsene "Aaa çoksel kız gelmiş, dur rootliim da android kurdu olduğumu anlayıp bana aşık olsun, bi de windows 11 yüklim (oha)" falan diyo. Necmettin sus anneni şimdi... Pardon sana demedim. Alttan pandiklemeye çalışıyo kırcam elini şimdi. Niye vermiştin ki telefonu nesi vardı?
Ha o zaman hoparlörü şaapmıştır sistemle işi yok ki
Amaan en kötü kredi kartlarını patlatır nolcak, sonra sen polise gidersin, bunun yaptığı anlaşılır, sonra mapuslara düşer ordan bunalıma girer, battı balık yan gider diyip çıkınca kredi kartı dolandırıcısı olur en kötü. Çok da bişi ommas bence
piliyom, iyi ki varım O <3 O
Kendin vermişsin adam istediği bilgiye ulaşır zaten mdmdm ama sanmıyorum öyle bir risk almazlar
Ahahaha bir şey yapmamıştır ya nereye verdiğin belli sonuçta
Telefonu sıfırlamaktan başka çaren yok. Bunu anlayamazsın.
Tlfnu kapatıp vermedin mi normalde öyle olur açabilmesi için şifre ister
bence bu durumu çok umursamıyorsun sadece meraktan sordun dkskk hoşlaşmiş olursa senden yazar o zaman hakliymisim dersin jdjsj
Senden. ilk defami biri hoşlaniyor sanki neye korkuyosun hoslanmassina şaşırdık mi hayır en fazla yazar engellenir.
Ekmek Kazaniyor adam o işten yapmaz herkes bişiler der fotolarına bakar en fazla hoslandiysa sorunu neydi telefonun
Sakizla temizliyeydin hoparlörü 😊bişi olmaz kanka burdaki manyakları da dinleme ben hariç.🫣
Pil şarjına bak durduk yere hızlıca bitiyor mu bir de virüs taraması yap
Şu an senin elinde olduğuna göre korkmana gerek yok 😂😂😂
Agaların beni zorbalamasından
Zorbalarlar telefonun içini görünce oradan anlarım demek
Fabrika ayarına dönder
Yani mümkün değil gibi, ha sen şu zeki ablasın aa
Evet evet, jigola soruma cevap vermiştin tabi o zamanlar reel fotoğrafım vardı profilde
Ohm onu nereden biliyorsun
Yok bu sefer yanlış bilgi
Yok yok, en fazla 26 oldu
Adam profesyonel ise hayır
şahısların gözlerine bakarak anlarsınız.
telefonu fabrika ayarlarına sıfırla. :)
İçinde özel fotoların var mıydı
Önce sakinleş 😀
İmei çalmış olabilir
Telefonun kimliği işte ülke sınırları içerisinde kullanabilmeni sağlayan şey 😂
Senin telefonundakini alıyor başka bir telefona atıyor işte
Antivirüs ile tarat
anlayamazsın
kendim tamirciyim
Doğrusu bu
Muhtemelen bakmistir herseye
Anlamazın ki