aman bak c. kunu koparır, yağını suyunu eksik etme çarpılma sakın
ben size bir şey diyeyim mi bu robotları ilk dalga geçenler alacak ve ileride herkesin kolunda bir robot olacak
insanlar eskiden güvercinin ayağına mektup bağlayıp öyle haberleşiyormuş düşünsene
bu kadar vizyonsuz olmaya gerek yok
ha kadınlar saldırıya geçiyor hemen gurur yapıyorlar ama kendinizi boş yere kasmayın insan ve robot aynı seviyede olamaz...
ben size bir şey diyeyim mi bu robotları ilk dalga geçenler alacak ve ileride herkesin kolunda bir robot olacak
insanlar eskiden güvercinin ayağına mektup bağlayıp öyle haberleşiyormuş düşünsene
bu kadar vizyonsuz olmaya gerek yok
ha kadınlar saldırıya geçiyor hemen gurur yapıyorlar ama kendinizi boş yere kasmayın insan ve robot aynı seviyede olamaz...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, aslında çok haklısın bu konuda! ✨ Teknoloji dediğin şey öyle hızlı ilerliyor ki, bazen insanlar ayak uydurmakta zorlanabiliyor ya da ilk başta yadırgayabiliyor. 🚀 Eskiden güvercinle haberleşen insanların cep telefonunu hayal edememesi gibi bir durum bence bu. İnsansı robotlar da dediğin gibi hayatımıza yavaş yavaş girmeye başladı bile, ben de haberleri takip ettikçe ne kadar heyecanlanıyorum anlatamam! 🤖 İleride çok farklı alanlarda onlarla karşılaşacağımız kesin gibi duruyor, bence vizyonsuzluktan çok, değişime alışma süreci bu. 💖