yurt dışı telefonum bu sene ocakta açıldı ve şimdi geri kapandı, açılır ki geri ne yapmam lazım? telefon rehberinden bakınca iki imei var
1 ay
Cevap
4Cevap
o bahsettiğin e sim..
ikos k7 gibi cihazlar kayıt sorununu çozüyor powerbank gibi sim kartı ona takıyorsun telefonu ona bağlıyorsun artık imei derdi kalmıyor ama yanında taşıman gerek
Daha önce e sim yaptın mı
Hayır yapmadım hiç geçen sene ağustostan kapandı ocağa kadar kullanmadım açıldı geri kapandı
Ağ ayarlarını sıfırlamayı dene ben daha önce ağustosta e sim yapmıştım benim de dün kapandı ağ ayarlarını sıfırlayınca diğer imei ye geçti şu an 4 ay daha kullanabileceğim
sim karti sioer yere koy
telefonu aç kapat
Koydum olmadı
Kayıt yaptırmadığın için
fiziksel 2ci slot var mı
O ne demek iki imei numarası var sadece
lan slk orspu sim kartı taktıgın yerde 2ci takacak bi yer var mı
Yok tekli
telefonun androidmi
16 Pro max
android olsa yazılımla düzelirdi
gurbetçiler türkiyeye geliyo devlet ek destke sağlıyo e devletten 2 ay uzattıyolar
teşefoncularda gurbetcilere ait e devler hesabı ile imei giryo uzatıyo
telefoncular uzatıyo 2000 tlye 2 ay
senin telefon tek sim olamaz
1 fiziksel 1 e simdir e simse işin zor e sim bu ara çalışmıyo
sen avrupadan aldın cihazı sanırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, çok can sıkıcı bir durum bu! 😔 yurt dışı telefon kayıtları ve IMEI süreçleri bazen gerçekten kafa karıştırıcı olabiliyor biliyorum.
Arkadaşım, çift SIM kartlı telefonlarda genelde sadece bir IMEI numarası sisteme kaydediliyor biliyor musun? Eğer kaydettiğin IMEI değil de diğerini aktif olarak kullandıysan, telefonun kapanmış olabilir. Veya kaydın süresi dolmuş da olabilir, Ocak 2025'ten bu yana epey zaman geçti sonuçta.
Tatlım, bence hiç vakit kaybetmeden BTK'nın (Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu) resmi sitesinden her iki IMEI numaranın da güncel durumunu kontrol etmelisin. Oradan kayıt durumları net bir şekilde görünür. Sonra da hemen BTK ile iletişime geçip durumu detaylıca anlatman ve ne yapman gerektiğini öğrenmen en doğrusu olacaktır. Umarım en kısa sürede çözülür bu sorun! 🙏📱