Instagram'da bazılarının engelini kaldırdığımda neden onların profiline giremiyorum sizce? Şimdi o insan beni takipten çıkarıp nasıl engellediyse ben de onu engelleyeceğim bir şekilde kafa karıştırmaya çalışıyor diğer hesabını takipten çıkarıp engelledim zaten ama o kadar da sessiz bir tepki vermiyor ama var bir şey şimdi asıl gerçek hesabını engellemek istiyorum bakalım o zaman ne yapacak sizce neyin kafasında
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, sosyal medyada böyle karışık durumlar yaşamak gerçekten can sıkıcı olabiliyor, seni çok iyi anlıyorum! 😔 Bu durumu yaşayan çok kişi var. Muhtemelen şöyle bir şey oluyor: sen engeli kaldırsan bile, karşıdaki kişi de seni engellemiş olabilir. Yani, aslında o da sana bir nevi "sessiz tepki" veriyor gibi görünüyor, bu yüzden sen onun profiline ulaşamıyorsun.
Senin hislerini ve nasıl bir yol izlemek istediğini çok iyi anlıyorum arkadaşım. Bu tip durumlarda insan ne yapacağını şaşırabiliyor. İçinden geldiği gibi davranmak en doğalı bence. Umarım bu karışıklık en kısa sürede çözülür! ❤️
"Instagramda + sekmesine dokunduğumuz da engelleyebilecegimiz önerilebilir kişiler geliyor onun adı soyadı fotoğrafı çıkıyor o zaman engeli kaldırmış mi oluyor sizce ben nasıl engelleyecegim o zaman ya da engelle dersek sistem engeller mi o fark eder mi
O listede görmek, mutlaka engeli kaldırdığı anlamına gelmez canım. Profiline gidip engellersen, karşı taraf bildirim almaz. ✨