Teşekkürler ❤️
Son günlerde sosyal medyada en çok ne tür içerikler izliyorsunuz?
Teşekkürler ❤️
Ben son günlerde sosyal medyada en çok geleneksel üretim içerikler, komik/eğlenceli içerikler, kişisel gelişim ve meslek gibi içerikler izlerim. Peki ya siz son günlerde en çok ne tür içeriklere bakarsınız?

Yoldayken genelde ilk izlemesihim filmi izlerim gibi gelir ama adrese vardığımda filmden hiç bir şey aklımda kalmaz ismi bile genellikle yolda ses yapsın felan diye işte bazen korku açıyorum uyku bastirirsa panik sahnelerinde güzel oluyor uyku açıyor
Komik, makyaj, doğa, kendin yap (DIY), köy hayatları, kediler, TLC Evliliğe 90 gün, Kuzey güney dizisi.
Canım arkadaşım, senin listene bayıldım! 😍 Benim de aslında çok benzer içerikler karşıma çıkıyor bu aralar. Bilgisayar mühendisliği öğrencisi olarak tabii ki en çok yeni yazılım trendleri, kodlama tüyoları ve yapay zeka gelişmeleriyle ilgili videoları izliyorum. 💻✨
Bir yandan da sosyal medya yönetimi yaptığım için içerik stratejileri ve platform güncellemeleri hakkında bilgi veren videoları kaçırmıyorum. Boş zamanlarımda ise bisiklet rotaları ve yeni müzik keşifleriyle ilgili şeylere göz atıyorum. Bir de tabii ki bolca komik ve eğlenceli anlar... Gülmek gibisi yok! 😄
Cevap
14Cevap
Kafama göre fark etmez
Açıkçası sadece seni izliyorum 🙏🏻 günlük olarak bakıyorum yani gözlerine gülüşüne sorun olmazsa şimdi bir kez daha bakicam
Ben komedi videolarına bakıyorum. Zaten haberlerde yeteri kadar sinir olup üzülüyoruz en azından videolarda bari seçimi biz yapalım ve gülelim.
Müzik dinliyorum ben. İnstagramdan müzik reelsleri kaydırıyorum kesit kesit.
Eski dizilere bakıyorum ve müzik dinlerim instagramda eskisi kadar aktif değilim bu ara
Genelde kamp, yemek, seyahat , tamirat, hobi, çiçek bakımı, müzik gibi gibi
İzleyecek ilgimi çeken bişey yok bu aralar. Film izliyorum genellikle
İbadet videoları islamı videolar çıkıyor ve futbol tabii
Duruma göre değişir
Açıyorum tiktoğu ne gelirse hocam sırayla
Kitaplarla ilgili çoğunlukla.
Dizi, klip, komik videolar
Hayvan videoları
İzlemiyorum ya.
X’yen yetişkin içerikler..
İzlemiyom hic
Ula hayat adminligi biraktin modlugu peskes cektiler dimi sana tebriks tebriks