Kesinlikle bir Kısmetse Olur ateşi var sosyal medyada. 3 kişiden 2'si izliyor gibi geliyor bana.

Kesinlikle bir Kısmetse Olur ateşi var sosyal medyada. 3 kişiden 2'si izliyor gibi geliyor bana.

Ateşten Doğan isimli programı izliyorum genelde. Bir de belgesel programlarını çokça takip ediyorum. 🤷🏻♂️
Kısmetse Olur programını niye izliyorlar anlayamıyorum. Baştan aşağı saçmalıklarla, iğrençliklerle dolu, senaryosu bile dandik bir program. Yani insanlar ne buluyor anlayamıyorum.
Büyük mücadele belgeseli gibi. Erkekler, dişileri için mücadele ediyor. Bu amansız mücadelede bakalım kazanan kim olacak? Sonuçta Serengeti'de hayat zor. 🤷🏻♂️
Ülkenin özeti resmen insanların izlemeleri. Şaka gibiler zerre takip etmiyorum şu programları. Evimizde yıllardır tv yok. İnternetten açıp izleyecek takatim bile yok. O kadar bıktım usandım ki her şeyden.
Cevap
6Cevap
şu an hiç birini izlemiyorum
Anlıyorum.
1 saatte 500 bin falan izleniyor şok oluyorum
Merak edip izlemeye çalıştım. Bana göre düşük iq ya sahip böyle insanların çok fazla kazanıp rahat hayatlar sürmesi zoruma gittiğinden kapattım.
Bende bakıyorum eğlenceli dizi gibi ama gerçekten bunlar olur mu diye düşünmeden edemiyorum
Kısmetse olur izleyen kafaları bir anlayamıyorum cidden.
Sarıyor ya ciddenn birçok kişi kasıntılık yapıyor boş
Vizyonu olmayan gereksiz tv programları işleyiş hep aynı bir gram eğlencesi dahi yok bunları izleyipte gülenin ağlayanın keyiflenenin aklından şüphe ederim :)
Kısmetse Olur bir ben izlemedim sanırım 😂
Herkes izliyor herkes.
3 kişiden 5 i izliyor gibi geliyor bana da izlemiyorum diyen bile gizli gizli izliyor
Saçma kurgu bir program
Hiç birini
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?