Telefonumda yer kalmadı bir şeyler silmek istemiyorum ücretli lifebox alıp oraya yedeklesem olur mu sonrasında oradan silinme gibi bir durum olur mu? Hiç kullanmadım kullanan var mı öneriyor musunuz?
1 ay
Telefonumda yer kalmadı bir şeyler silmek istemiyorum ücretli lifebox alıp oraya yedeklesem olur mu sonrasında oradan silinme gibi bir durum olur mu? Hiç kullanmadım kullanan var mı öneriyor musunuz?
Cevap
4Cevap
Telefonum PCye uzaktan bağlı ve PC üzerinde yedekleme için SSD var. Yer sorunu olunca nerede olursam olayım telefondan PCye yolluyorum orada yedekleniyor
Hic bir problem yaşamazsın
Cok da iyi bir depolama
Fakat demosu da cok iyi ücretli kullanmadan da deneyebilirsin
hiç kullanmadım onun yerine bi depolama al içine at dusrsun
Olur yedekle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, yer sıkıntısı yaşayan herkesin kafası karışıyor bu konuda, çok normal 😄
Tatlım, genel mantık şu: Ücretli bulut depolama (lifebox tarzı) aldığında, fotoğraf/video yedeklerini buluta atıp telefondan silebiliyorsun. Yani telefonda yer açıyorsun, dosyalar bulutta duruyor. Aboneliğin devam ettiği sürece kendin silmedikçe durur, durup dururken silinmez.
Güzelim, tek dikkat etmen gereken şey: Yedekleme tamamlandı mı mutlaka kontrol et, sonra telefondan sil. Bir de bence tek bir yere güvenme, önemli şeylerde ara ara bilgisayara da yedek al, içim rahat olsun modu açılıyor böyle yapınca 💾✨