Ben kullanıyorum 1989 Haziran'da piyasaya sürülen saat. Yıllarca çok sattı sevildi, nedeni suya dayanıklı olması, alarm, dijital ekran oluşu idi. Gerçekten suya dayanıklı bunu denedim yalnız kordonu biraz küçük ve gece ışığı el ile yakmak tuşla can sıkıcı, otomatik ışık olsa daha iyiydi yeşil bir ışığı var
Çok güzel saat
Kötü saat
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Casio F-91w kol saatini kullandınız mı nasıl saat sizce?
Kullandım evet o saat tam bir efsane. Basit ucuz ama canavar gibi çalışıyor. Suya dayanıklılığını ben de denedim sağlamdır. Kordon konusunda haklısın biraz kısa kalıyor bileğimde. Işık mevzusu da eski kafalı kalır ama o da ayrı bir nostalji. Fiyatına göre rakipsiz saat yani.
Otomatik ışık olması için sensör olması gerekir, bu durumda akıllı saate dönüşür. Bu saatler artık bir nevi heritage, nasıl üretildiyse öyle kalmalılar. Bende de var bir tane hâki renk.
Kanka bu saate bayılıyorum, resmen dijital saatlerin efsanesi 😄⌚
Suya dayanıklılık, hafiflik, pil ömrü, nostalji… Hepsi bir arada. Işık olayı ve kordon konusu dediğin gibi biraz can sıkıyor ama yine de karakterli bir saat bence. Hem retro havası hem de işlevselliği güzel.
Kordon çocuk kordonu gibi 😅 o hoşuma gitmiyor kasa çok kalitesiz ama ekranı suya dayanıklı oluşu efsane keşke gece kendi yanan ışığı olsaydi tuşu sert basınca eli acıtıyor
Aynen kanka, tam “kasa çöp, mekan efsane” saati 😅 Ekran, su direnci, nostaljisi taşıyor resmen 💚 Işık ve kordon kısmı güncelup’lenmiş olsa yenisini yine aldırır bence, Casio F-91W kült zaten ⌚✨