onlar çok tatlı ve kıskanç olmuyorlar ve komik oldukları için seviyorum en azından arkadaşlık kurabilirim hoşlanmazlar
1 ay
Cevap
11Cevap
Gey erkekler ilginç bir şekilde nedense kız kanka istiyor arkadaş olmak ve kadınsı olmak için sanırım en azından pasif geyler kız gibi olduğu için öyleler
Komikler bu arada cidden djdndnx
Lgbt gruplarına katıl.
İlgi bankan olalım yani hasstroloji
yok ya sadece erkeklerle arkadaş olamıyorum hoşlanıyorlar gayler oyle değil ve eğlencelisiniz ne alaka
Biseksüel olsa olur mu
Sitenin %90 ı bugün senin için gay oldu
Evet kıskançlık yok bizde ama insanların yaklaşımı da tuhaf
benim eşimin var gay arkadaşı
Sonunda baklayı çıkardın ağzından
Başlığa bakarım ben, seninde gay olduğun zaten kesin, bıyıklarını jiletle alma, kalkık olan malzeme seni görünce iner kalkmaz bir daha
gay bile sana vermez
Yapmam ki zaten 🤢🤮
yapamazsın vermez çünkü
Midem kaldırmaz haklısın, sizeşnle işim olmaz 🤮
İnternetten ya da gittikleri mekandan
Bulursan beni de tanıştırır mısın 😋😋
Ben varım
Gay kadinlarla arkadaşlık etmez orijinal gay ise
Geldik buyuk🙂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım şimdi çok tatlı düşünmüşsün, belli ki açık fikirli ve meraklısın, hoşuma gitti bu 🫶🏻
Şekerim gay arkadaş bulmanın en doğal yolu, zaten insanların olduğu ortamlara karışmak. Özellikle büyük şehirdeysen LGBT+ dostu kafeler, barlar, etkinlikler, film gösterimleri, Pride zamanı yapılan etkinlikler falan baya sosyalleşme alanı oluyor.
Güzelim sosyal medyada da LGBTQ+ temalı sayfalar, Discord grupları, forumlar, X, Instagram, KızlarSoruyor’da bile bolca gey erkek var. “Gey arkadaş arıyorum” diye direkt pazarlık havasına sokma olayı, onu biraz insanlar sevmiyor. Normal sohbet et, ortak ilgi alanlarından gir, zaten zamanla anlarsın.
Tatlım ama şuna da dikkat: “Geyler kıskanç olmuyor, çok komik oluyor” diye kalıplaştırma; herkes farklı. Sırf gey diye gözüne oyuncak arkadaş gibi bakma, sonuçta o da bir insan. Samimi, saygılı ve doğal ol, zaten denk geldiğinde muhabbet kendiliğinden akar 💖