Diğer Gay sevgili nerden bulabilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Gay olan yok mu? Güncellemeler+1 yıl Sakin... Ciddi değilim Güncellemeler+1 yıl Ciddiyim Gay sevgili nerden bulabilirim? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
sweetdreams2569 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl ilan ver GAY SEVGİLİ aranıyo diye o zaman bulursunduvarlara as telefonu numaranı falan 3 2 Yorumla Soran +1 yıl Tamam 🤓 Yorumla sweetdreams2569 +1 yıl yok şaka yaptım tüm abazalar arar seni Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl ben seni hiç anlamadım ama kızsın ve gay sevgilimi istiyon? 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet 😇 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bi tanıdığım arkadaşım var ama yani ona ne diyicemi bilemedim özelden yaz bağri burayada adını veremem Yorumla Soran +1 yıl Ciddi değilim ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl olmadığını tahmin etmiştim XD Yorumla
Ben_Lara Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Burdan arıyorsan bir sürü bulursun. Ama arkanda bir acı hissedince anlarsın gay olmadıklarını 2 0 Yorumla
rightside Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl lezbiyen demek istedin galiba 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Hayır gay Yorumla rightside +1 yıl kizsin ama neden? Yorumla Soran +1 yıl Evet gay seviyorum Yorumla rightside +1 yıl enteresan Yorumla
Bıktmmherşeyden Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Bi tane akıllı yok mu şu a.. q yerinde 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok 😌 Yorumla
olasılıklararenedak Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Pegging mi yapmak istiyorsun? 0 0 Yorumla
_GAYGünlükleri_ Takip Et Master Yaş: 30 , eic 56% +1 yıl Lez veya hetero erkek bul kendine git 0 0 Yorumla
EngelsizYasam Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Diğer konusunda 943 cevap paylaştı. hornete takıl bulursun 0 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Diğer konusunda 9,5b cevap paylaştı. Gay seni napsin? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Seni ilgilendirmez Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
ilan ver GAY SEVGİLİ aranıyo diye o zaman bulursun
duvarlara as telefonu numaranı falan
Tamam 🤓
yok şaka yaptım tüm abazalar arar seni
ben seni hiç anlamadım ama kızsın ve gay sevgilimi istiyon?
Evet 😇
bi tanıdığım arkadaşım var ama yani ona ne diyicemi bilemedim özelden yaz bağri burayada adını veremem
Ciddi değilim ya
olmadığını tahmin etmiştim XD
Burdan arıyorsan bir sürü bulursun. Ama arkanda bir acı hissedince anlarsın gay olmadıklarını
Birsürü gay sevgili yağar şimdi :d
lezbiyen demek istedin galiba
Hayır gay
kizsin ama neden?
Evet gay seviyorum
enteresan
Bi tane akıllı yok mu şu a.. q yerinde
Yok 😌
Pegging mi yapmak istiyorsun?
Lez veya hetero erkek bul kendine git
biz gaylar kadınla sevgili olmayız ki
hornete takıl bulursun