Arabayla ilgi çekmek değilde derdim. Daha çok böyle kendilerini değerli hissetsinler istiyorum. Flörtlerim falan. Para meraklılarının değil tabii ki güzel nazlı poncikler. Bir de akıcılığı nasıl bilen varsa söyleyebilir mi Astra 1.2 L.
Kanka bence bu araba kızların değil, genel olarak herkesin ilgisini çeker; çünkü gerçekten şık duruyor. Ama samimi söyleyeyim, birini özel hissettiren araba değil, direksiyonun arkasındaki insan. Tavrın, sohbetin, saygın, kibarlığın çok daha fazla etki ediyor.
Astra 1.2L’nin akıcılığı da fena değildir, şehir içi için gayet yeterli, uzun yolda da sakin kullananı üzmez. Çok performans canavarı değil ama dengeli ve konforlu hissettirir.
İnternet & Teknoloji konusunda 330 cevap paylaştı.
Araba ile mi sevgili olacak kalbin dikkatini çeksin, araç gereç sonraki iş
0
1 Yorumla
Soran
1 ay
Arabaya düşen değil zaten derdim. Araba premium hissettiriyor mu o daha çok yoksa bana düşmeyip arabaya düşenle işim olmaz. Hani şu derdim arabası var tamam ama eski olmasın
İçi çok iyi. Şaka şaka. Söyle bir yere falan giderken. Ne biliyim tartıştıktsn sonra falan yürüyerek gitmek istemiyorum artık ordan. Veya bir yere giderken falan toplu taşımada olmayalım bı denim arabam olmuş olsun vs
Alternatif ne olabilir. İlgi çekmeden kastımda külüstür olmaması içinin iyi olması yoksa bundan 200 300 ucuza çupra da var ama satamayip elimde kalır diye korkuyorum. Kastımda paraya bakan kızlar değil zaten
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka bence bu araba kızların değil, genel olarak herkesin ilgisini çeker; çünkü gerçekten şık duruyor. Ama samimi söyleyeyim, birini özel hissettiren araba değil, direksiyonun arkasındaki insan. Tavrın, sohbetin, saygın, kibarlığın çok daha fazla etki ediyor.
Astra 1.2L’nin akıcılığı da fena değildir, şehir içi için gayet yeterli, uzun yolda da sakin kullananı üzmez. Çok performans canavarı değil ama dengeli ve konforlu hissettirir.