Fake Filan değilim bu yazın çektiğim fotoğraflar isteyene yarın karda kışta fotoğraf çeker atarım

Fake Filan değilim bu yazın çektiğim fotoğraflar isteyene yarın karda kışta fotoğraf çeker atarım
Araban güzel fakat bir kız sana sadece araban var diye bakacaksa veya sen sadece araban sayesinde kızla tanışabileceğini düşünüyorsan tanışma daha iyi
Cevap
38Cevap
İlgimi çekecek iki araba var biri Hummer Ev Suv diğeri de Lamborghini ama sarısı. Küçükken konsol oyunlarında sadece sarı lamb. ile oyun oynuyordum. Onun dışında diğer arabalara dönüp bakmam.
Sorma sayıp baban da hangi araba
Babam yaşamıyor. Fakat bu zamana dek hep suv tarzı arabalara bindiğim için onlara alışığım. Benim için arabanın fiyatı ya da lüks oluşu değil de süspansiyonunun iyi olması önemli. Bir tek Range Rover'da yerin çukurunu vs. hissetmeden gidiyorsun, diğerleri her şekilde hissettiriyor.
türkiye sartlarında nerdeyse herkesin alabilecegi bir araba oyle ahım şahıöm degil taş patlasın 1.5 m
İyi o zaman sen de alabiliyorsun
çok şükür
Nerdeyse herkesin alabileceği mi? AKP'li filan mısın 🤣
Kanka kizlarin ilgisini cekmek istoyorsan motor alacan araba her yerde var 😬 ben motor aldim ama kizlarin ilgisini cekmek icin degil kendim icin ama bunuda fark ettim motoru daha cok seviyolar
Arabanın peşinden san gelen, arabanın peşinden gider de. O nedenle böyle sorularla kafanı meşgul etme.
Allah seni ne yapmasın endksnedkdkdk kırk yılın başı arabam olunca ben olur gibi sjsnsjznsjjss
Yok kız ne 40 yılın başısı
Seni sadece arabanla sevebilecek ihtimalleri olduğunu düşünmen daha acı gerçi
Sıradan bir araç kimsenin ilgisini çekmez. Ilgi çekici araba dönüp dönüp herkesin baktığı incelediği fotoğraf çekindiği araçtır bunlar değil.
Yani öyle çok waow değil aşırı ilgi çekicek bir araba olduğunu düşünmüyorum artı düzgün birinin arabaya bakıcağını da sanmıyorum
Normal bir araba, arabaya bakan biri asla olmadigim icin benim dikkatimi cekemezdin
Kesin öyledir kesin
Kanka plakayı acık bırakmışssın, araba yetmez, yeri gelecek komik olacaksın, yeri gelenek duygusal, yeri gelecek romantik, yeri gelecek cocuk ve hep onlar haklı olacak
Bir tehlike mi oluşturuyor plakanın olması
ben lambo hariç donup bakmıyorum onada içindeki için degıl araba için bakıyorum kımse sana araban ıcın bakmaz araban ıcın bakanda cebıne bakar
Baksın cebime sorun değil
Hem yakışıklıyım hem de maddi durumum iyi
yani zaten durumun cocuklugundan berı ıyıyse boyle bır soru sormazdın bakanda baksın buraya yazman mantıksız gıt tanıs ılıskı uygulamalarından at kızı arabaya
6.07 yıldır durumum çok iyi mantıklı yorum için teşekkür ederim ama şansıma genelde evlenmiş boşanmış 35 40 yaş civarı kadınlarla birlikte oluyorum beni ister istemez düşündürüyor neden Çıtır kızlar bana gelmiyor diye
geneli okul okuyor çünkü maymun iştahlı olma hiçbir konuda
Bu bahsettiğin siteler hangileri
ornek verebılecegım sadece tinder var onuda belgeselden duydum tanısma sıtelerı yazarak bulabılırsın
Tamam teşekkür ederim ama gerçekten çok sinir bozucu böyle çıtır elit kızlar istiyorum artık çünkü gerçekten bir eksiğin yok fazlan var
elit kızlar senın arabana gelmez
Ya saçmalama Allahın aşkına iki milyonluk araba sanki babasının evinde bundan iyisi mi var çok fakir
elit dedıgın bir kız arabana bakmaz diyorum en düşük araba 1m 2m cok bır para değil..
Ya Allah aşkına Türkiye’de kaç kişinin Lamborghini si var bence çok yanlış düşünüyorsun bu araba bence Türkiye standartlarının üzerinde mesela o elit dediğin kızlar çoğu otobüsle gidip geliyor
ben lamboya donup bakarım bunlar standart arabalar dedım.. gercekten bambaşka bir kafadasın
Peki bu dediğin araba sana gelse tanışabilir miyiz dese ne yaparsın Lamborghini
Arabanı kendin için kullan kızlar için değil hiç mi sigma olmayacaksınız sizler
Bu soruyu soruyorsan altında s class ta olsa faydasi olmaz bro
Masallah allah daha cok versin ama benimki gibi biseyler daha cok ilgilerini çeker :)))
Dayı arabalarına benziyor, yeni jenerasyon düşmez bunlara😄
Keşke başka dertleriniz de olsa ama cevapta vereyim etkiler
Ön taraftan plakanın üstünü karalamış arka tarafta plaka yazıyor jdkdk
Aile arabası bu.
Hem arabaya binecek olan kızı napcan?
Arabaya mı ilgi lazım sana mı ona göre yazalım😂
İkimize de lazım ama zaten ben gayet yakışıklı biriyim
Yakışıklıysan kendin ön planda olmalısın sana düşmeleri gerek arabanın model ve markasına degil.
Evet haklısın ama bu zamanki kızlar maddiyat önemsiyor
Yalnız kal daha iyi 😀
Sen muhtemelen yaş olarak uygun birisi daha doğrusu olgun birisin o yüzden böyle diyorsun ama şimdiki zamane kızları farklı düşünüyor
Sende onlara uyum saglamak istiyorsun gordugumuz kadarıyla 😉
Ya ne yapalım bekarız işte ama beni görsen beğenirsin yani öyle beğenilmeyecek biri değilim
Tamam anladık yakışıklısın ama BMW olsa ilgi daha fazla olurdu + siyah 😂
Yok ya benim gözümde bu daha iyi bu jip sizin yaş kaç bu arada
O senin gözünde iyi.😂 WW sen tavlarsın bi gün bi bakmışsın bugatti burun farkıyla almış
Kısmet bu işler senin yaş kaç
Kimsenin tekrar foti at diyeceğini düşünmüyorum abii
Neyi kanıtlıyorsun
Bi de bolver araban değil Sen çek kızların ilgisini
Ben de yakışıklıyım ben de görsen beğenirsin
O zaman arabaya takılma hiç
Teşekkür ederim ama genellikle evlenmiş boşanmış kadınlar Geliyor şanslı
Sen peki bekar mısn
Evet sen?
Evliyim
Anladım Allah bağışlasın inşallah kaç yıllık
5
Maşallah peki öneriyor musun
Hayır anlayışlı ilgili değilsen evlenme
Gayet ilgiliyim çok şükür hemde fazlasıyla yanlış anlamazsan sana mesaj atabilir miyim evlilik konusunda bana birkaç tavsiye ver
Gizliden çıkarsan ben yazabilirim burada herkes görsün istemem
Tamam çıkmaya çalışayım çıkamazsam sen çık
Yorum yapan sen olduğun için sen çıkıyorsun gizliden ben çıkamıyorum
Nick yazsana sonra silersin
Ömersou
Sil şimdi
Sen bizim ilgimizi çekiyor musun ona bakıyoruz
Yol sat bunu emekli Murtaza Amca arabası gibi.
Yok
Sen ne diyorsun. Benim bile ilgimi çekti şu an 🤣
kizlarin ilgisini yolda laf atan veya surekli araba storysi atan erkekler cekmez boş ver sen
👍👍
Evet ilişkiye girerken korunmak önemli. Sperm israfısın
Kıskanıyorsun sanırım
Ferrari olsan yine sana bakmam..
Büyük konuşma yolda görsen için gider
Alakası yok..
4 tekerlek li olsun kızlar bayılır babalarinin evindemi böyle araba görecek ler takma kafaya
Araban güzel de 1. fotoda plakan gözüküyor diğerinde kapatmana gerek yoktu aslında
Neden? Arabana mı kız ayarlamaya çalışıyorsun
Pek anlamıyorum ayağınızı yerden kessin yeter
Olsunda şahin olursada raziyim shghhj
Bence sen bu güzellikle daha iyilerine laiksin
Milletin arabasını çekme l. an😂otur evinde
Vallahi benim
Yakıt koycak param var mı kdjd
Çok şükür var mütahitlik yapıyoruz
Bende galericiyim jdjdj tam adamına denk geldin jdjd
İyi bakalım
2016 ve üstü comfortline bu
Evet öyle
Damat bey araba kızı arabaya istiyicez sanırım
He abi cok asik oldum simdi napcaz
BMW yap bence
Kariyi da araba ziker artık
Güzelmiş araban ama her şey maddiyat değil
Eminmisin maddiyat olmadığına
@Baydiyeceksiniz Benim için öyle
Böyle düşünceler bana yanlıs geliyor
Araba ile kiz tavlamayami calisiyorsun dostum
Değil, en kötü bir Audi falan lazımdı.
Arabam var diye gelen kızın aw
Arabadan çok sana bağlı bence
Eski sevgilimin arabasının alt modeli. Ahh Bee 🥹
Alt model olduğunu nereden biliyorsun yeni kasa bu
Biliyorum nerede görsem tanırım.
Güzel araba mı
Arabayla kız tavlayabileceğini düşünmen de çok acınası bu arada
Evet öyle
Ben de anısı var. Onun dışında eskiden olsa yolda görsem dönüp bakmam
ceker bence
ön plakayı kapatman iyi olmuş kardeş :D
Kızları böyle kaliplastirmasaniz mi acaba
Nasıl yani
Beyefendi neden araba ilgimizi çeksin çok mu Lucifer izlediniz? Önce fakir arabasıyla geliyor sonra aynı kisiye lüks arabayla geliyor kız biniyor falan. Kurgu onlar. Biz kizlar arabayla tav olmayız çoğunlukla
Zaten benim arabada ihtiyacım yok yakışıklıyım da sana takip isteği gönderdim Ömer ismim
Şey... Plaka👉🏻👈🏻
Nasıl yani anlamadım ben
Plakanı karalamayı unutmuşsun
Değil
Bindireyim gezdireyim de gör
Türk kızına araba, yeme içme, gezme olsun yeter.
Hiç yoktan iyidir
Passat olsa daha iyiydi
Gökyüzümun ilgisini çeksin arabam yeter
Çeker
Hacı baba arabası
Aç kapıyı geliyorum
arabam Daccia
Değil
Araban çeker ama sen çekmezsin
gayserili seni
Toprak
Maalesed..