Eski konuştuğum kız hem beni engelleyip hem de benim fotoğraflarımı profil yapıyorsa ne amaçlıyor?

Sosyal medyada erkeklerle görüştüğünü, konuştuğunu yakaladım, bunları yüzüne söyledim, beni engelledi. Güvenilir biri değilsin dedim diye, 2 ay önce gece yarısı tanımadığım bir çocuk, onunla neler yaşadığımı sordu. Instagram hesabında benim engelli olduğumu söyledi. Arkadaştık ayrıldık, bitti dedim. "O kızı çok merak etme fazla neyse" dedi, ben de tamam deyip kahkaha emojisi attım, kapattım konuyu. Sonra kız engelimi kaldırdı, benim çektiğim fotoğrafları profil fotoğrafı yapıp duruyordu, gittiğimiz yerlerden hep profil fotoğrafı yapıyordu ve dün çocukla gördüm. O çocuktu, beni gördüğü gibi hızlı adımlarla görmemiş gibi yapıp çocuğun elinden tutup yürüdü gitti. O çocuğu sevmiş olsaydı benim engelimi kaldırır mıydı, gittiğimiz yerlerden benim çektiğim fotoğrafları profiline koyup durmazdı değil mi? Taktikleri bir işe yaramadı, eline yüzüne bulaştırdı diye düşünüyorum ve iyi ki gördüm, tam kapattım defterini.

Eski konuştuğum kız hem beni engelleyip hem de benim fotoğraflarımı profil yapıyorsa ne amaçlıyor?