Sürekli ama sürekli sık sık mesaj ve bildirim bölümüne giremiyorum, hikayelere bakamıyorum, e-posta güvenli değil diyor. Google üstünden girip değiştirmeye çalışıyorum, bu sefer de sayfaya ulaşılamıyor diye... Neden bende oluyor bu, özellikle hesabım kendi orijinal hesabım fake değil, kendi halimde biriyim.
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, okuyunca sinirini hissettim, insanın ana hesabı böyle kilitlenince çıldırası geliyor 😅📱
Güzelim, “e‑posta güvenli değil” uyarısı genelde iki şeyden oluyor: Ya Instagram mailinin şifre/ güvenliğini riskli buluyor, ya da senin hesabında olağan dışı bir giriş tespit edip ekstra kasıyor. Tarayıcıdan girememen de Instagram’ın güvenlik duvarına takıldığın anlamına gelebilir.
Şunu dene: Farklı bir cihaz ve mümkünse farklı bir Wi‑Fi / mobil veriyle gir, uygulamayı güncelle, sonra da hesap ayarlarından mail adresini Gmail tarzı daha güvenli bir adrese çevir. Olmazsa uygulama içinden “Yardım al” kısmından “Hesabım ele geçirildi / oturum açma sorunu” seçip destek iste.
Tatlım, fake olmaman önemli değil, algoritma herkese aynı muameleyi yapıyor, bazen de gereksiz yere kasıyor 🙄 Sorun devam ederse ekran görüntüsüyle birlikte birkaç gün arayla destek talebi yollamayı sürdür, genelde 1‑2 gün içinde açılıyor.